Mit csináljak hogy a kutyám megszeresse amikor éppen kozmetikázom?
Én is utálnám, ha állandóan piszkálnának.
Szerintem bízt szakemberre, ő gyorsan, tapasztalattal meg tudja csinálni amire szükség van. (Ha szükség van valamire) Ne felejtsd , hogy a kutya egy állat és nem plüssmaci.
legyél vele nagyon türelmes és ne húzgád nagyon a szőrét...
ha feltszed egy asztalra,akkor könyebben fog menni,mert ott nem érzi magát teljesen biztonságban,mert az nem az ő terepe..
egyébként milyen fajta?
megfeleő fésük,bontósprayk is kellenek(jó minőségűek,nem Bobi,Panzi,fressnapfos gagyik..)
akkor vidd el egy kozmetikushoz,aki teljesen kifésüli neked és utána könnyebb lesz ápolni..
talán segítha közbe kis virslifalatokat adsz neki.
javasolom továbbá,hogy legalább 2 havonta fürdesd és minőségi szerket használj.
vegyél bontó/fésülő sprayt is,amivel a fürdetések között napota át kell fújkálni a kutyát és utána ki kell fésülni.
www.zanni.hu
én itt veszek mindent rengeteg kiállító,tenyésztő vásárol itt,prémium kategóriás csúcsminőségű termékeik vannak,ha elmész az eladó segít kiválasztani azt a melyik a legjobb a kutyádnak!
a www.netboard.hu-n pedig a Kutyaszövetség fórumon belül megtalálod a tibeti terrieres fórumot,ahol sok magyar igazi,elismert tenyésztő napi szinten jelen van és természetesen hobbikutyások is,ők nagyon szívesen segítenek!
egyébként most milyen termékeket használsz,milyen fésüitek vannak,mivel fürdetsz,ez fontos,mert pl. a zannis sampon direkt gátolja a csomósodást és taszítja a port.
az elején az én kutyám sem szerette a fürdetést,fésülést(havanese),de mivel én hosszú szőrben tartom,ezért kénytelen volt hozzászokni,természetesen nem ment egyik pillanatról a másikra...
ha kérdésed van az ápolással kapcsolatban írj.
kovacs.piroska47@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!