Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szabad futtatni/sétálta...

Kutyát szabad futtatni/sétáltatni kerékpár mellett?

Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy ki mit gondol az egészről, hanem hogy ez törvényileg szabályozva van-e. Ha igen, akkor örülnék a konkrét törvény szövegének is. :) Azért érdekel, mert elég ellentmondásos dolgokat hallottam eddig.
2011. máj. 20. 11:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Aki azt írta,hogy ne a nevelésében bízunk,az nincs tisztában a kutyákkal. Miaz,hogy jön egy macska,és vége?

szép is lenne, ha egy képzett kutya lábhoz parancs után nekiállna macskát hajtani.

2011. jún. 2. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek a felkiáltójelekért, és a caps lockéert, ha valaki ezért nem tudott volna aludni...

Azért írtam naggyal, hogy a sok rizsából látszódjon a lényeg. Legalább értékelhető választ adtam, és nem az én felmenőimet szidták volna a félreinformálásért, ha megbüntetik...

2011. jún. 2. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!