Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rhodéziai Ridgeback-et lehet...

Rhodéziai Ridgeback-et lehet panelbe tartani?

Figyelt kérdés
Napi 4 séta,ez kb.3 óra napjában,a hétvégén pedig full kutyás program.Rengeteget túrázunk,minden hétvégén.Nyári szabadság 9O% sátrazás a hegyek közt.Nagyon tetszik ez a fajta karaktere,kinézete.De nem tudom,mennyire szeretné,hogy nincs kert meg udvar.Kínozni pedig nem szeretnénk,akkor inkább lemondunk erről a fajtáról.A lakás tágas,nem az a kicsi.A környezet is zöld.Egy falucskában lakunk Németországban.
2011. máj. 20. 10:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
19:58-nak.Lehet figyelmesebben kellett volna a kérdésem elolvasd...Nem az volt,hogy elhiszitek-e hogy...stb.stb.,vagy hogy esetleg hány szót hiszel el abból,amit írtam :) Köszönöm a válaszokat,még a hitetlenkedőnek is.Amúgy nem tudom mi volt annyira megdöbbentő,hihetetlen abban amit leírtam.Itt elég szigorúan veszik a kutyatartást,ha nem nyújtasz neki megfelelő életkörülményeket,elveszik,sőt a büntetés is elég borsós.Ezenkívül elég sok a hivatalos eljárás.
2011. máj. 24. 08:54
 12/15 A kérdező kommentje:
És igen,ha a tenyésztő csak egy szóval is ellenzi a tömbházban való tartást,vagy bármit ezek közül a körülmények közül,amit mi tudnánk biztosítani,lemondunk a Rhodéziai-ról.
2011. máj. 24. 09:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a tenyésztő benne van akkor miért ne. Amúgy meg úgy sem tudják ki vagy szóval miért írna hazugságot??? Szerintem vágj bele! Sok szerencsét! :D
2011. máj. 24. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
német billen nincs ékezet
2011. máj. 24. 20:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Te utolsó,remélem a kutyákhoz jobban értesz,mint a laptopokhoz vagy a billentyűzethez...De gondolom csak kötekedni akarsz,mert valami frusztrációd van az életbe...
2011. máj. 24. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!