Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rhodéziai Ridgeback-et lehet...

Rhodéziai Ridgeback-et lehet panelbe tartani?

Figyelt kérdés
Napi 4 séta,ez kb.3 óra napjában,a hétvégén pedig full kutyás program.Rengeteget túrázunk,minden hétvégén.Nyári szabadság 9O% sátrazás a hegyek közt.Nagyon tetszik ez a fajta karaktere,kinézete.De nem tudom,mennyire szeretné,hogy nincs kert meg udvar.Kínozni pedig nem szeretnénk,akkor inkább lemondunk erről a fajtáról.A lakás tágas,nem az a kicsi.A környezet is zöld.Egy falucskában lakunk Németországban.
2011. máj. 20. 10:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy egy jó alaposan és rendszeresen lemozgatott kutya amikor otthon van nem csinál mást, csak alszik. Nekem 46 nm-en van két nagytestű kutyám. Ha otthon vagyunk kb. másfél nm-t vesznek el az életünkből, merthogy ennyi a kutyaágy amiben összebújva alszanak.

Azt gondold át, hogyha esetleg kifogsz egy átlag feletti mozgásigénnyel rendelkező egyedet, akkor hozzá tudsz-e csapni egy plusz órát, amikor muszáj.

2011. máj. 20. 10:43
 2/15 compactegon ***** válasza:
100%
nekem is nagyon tetszenek, jó választás. nyugodtan vállald be, csak mozgassátok le rendesen.
2011. máj. 20. 11:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom,hogy a tenyésztő mennyire örülne,hogy a kutya lakásban lenne tartva,mert gondolom,remélem,ezt is megkérdi.A kertes házon kívül,én úgy gondolom,mindent meg tudnánk adni a kutyának.Tapasztalat van,a minőségi táp nem gond,állatorvosi rendelő közel van hozzánk,sőt,az első 2-3 hónapban valaki mindig otthon lenne.
2011. máj. 20. 14:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nyugi ha igaz amit írsz akkor minőségi életet biztosítasz annak a kutyának, és a lakás egy pihenőhely lesz a számára ehhez pedig csak a családtagokra van szükség nagy helyre nem...-ezt a tenyésztő is megérti és ha valóban hozzáértőnek lát akkor eladja a kutyát nektek:)
2011. máj. 20. 17:39
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.És persze hogy igaz amit írtam.Már az adminisztráción is szóltunk,hogy egy kutyát szeretnénk.Semmi gond.Még egyszer el fogunk menni,és a kutya felnőttkori méreteit leadni,nehogy gond legyen később,hogy igen nagy növésű.Habár láttam itt nj-t lakásban,a RR sem sokkal nagyobb...
2011. máj. 21. 09:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Meg számold bele, hogy ő afrikai kutya, télen nem is lehetne kint tartani, kell neki a meleg! Elismerésre méltó, hogy ilyen alaposan átgondoltátok, szerintem ne aggódjatok, vágjatok bele nyugodtan!

Sok örömöt a kutyához!

2011. máj. 21. 12:56
 7/15 anonim válasza:
100%
A Ridge tényleg sokat alszik, nálunk sem rohangál a kertben, szerintem egy panelben is el lenne... de napjában minimum kétszer de inkább többször el kell vinni sétálni egy-egy órára.
2011. máj. 23. 19:35
 8/15 anonim válasza:
100%

Afrikai az igaz, de ennek ellenére bírja a minusz 20 fokot is, ha van neki háza amibe behúzódhat (fűtés sem kell bele!)

Ha viszont általában a szobában tartod és ahhoz szokik hozzá, akkor nem merném kint hagyni.

2011. máj. 23. 19:38
 9/15 anonim ***** válasza:
21%

Napi 4 séta,ez kb.3 óra napjában,a hétvégén pedig full kutyás program.Rengeteget túrázunk,minden hétvégén.Nyári szabadság 9O% sátrazás a hegyek közt.Nagyon tetszik ez a fajta karaktere,kinézete.De nem tudom,mennyire szeretné,hogy nincs kert meg udvar.Kínozni pedig nem szeretnénk,akkor inkább lemondunk erről a fajtáról.A lakás tágas,nem az a kicsi.A környezet is zöld.Egy falucskában lakunk Németországban.

Egy szavadat sem hiszem el.

2011. máj. 23. 19:58
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

te utolsó! ne itélgess egyböl. lehet igazat ir, honnan tudod, hogy nem igaz??

és a válaszom, hát szerintem ahogy a többiek mondták, ha lemozgatod, télleg normálisan, akkor minden további nélküll..

2011. máj. 23. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!