Mit tegyek, vegyek először? Sürgős!
Sziasztok!
Szerintetek, mikor érdemes elkezdeni a bevásárlást a kiskutyámnak? Holnap lesz 6 hetes, 8hetesen lehet érte menni! Mit vegyek meg elsősorban?
Másik kérdésem, ami nem éppen ehhez a témához kapcsolódik, de a kutyám fényképet ma küldték el mms-ben. Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet feltenni a képet a gépemre? Mivel üzenet :S
Válaszokat előre is köszönöm!
A szülők törzskönyvesek,oké.Csak épp ez semmit nem jelent,ha a kicsit nem törzskönyvvel,chippel,szerződéssel adják.
Meg az is baj,ha a szülők nem rendelkeznek eü.szűrésekkel,amiről papírt is mutatnak az eladók.
Emiatt nem aggódom. Beszéltem velük telefonon, és mondták, hogy minene megvan a szukának,és ha kell meg is mutatja :)
Az kicsik apja most halt meg :( 14 éves volt :)
A kicsik apja nagyon idős volt. Ilyen idősen már nem szabadna a kan kutyának fedeznie (vagy 6 éve nem lett volna már szabad). El is pusztult, tehát beteg volt. Hiába néznek ki most egészségesnek a kicsik, nagy az esélye, hogy később gondok lesznek.
Szomorú, hogy ilyeneket kell olvasni.
Jól gondold meg ezt a vásárlást! Tapasztalatból adom ezt a tanácsot. Sajnos!
Micsoda??
14 év, az szerintem szép életkor.
Én is elgondolkoztam, hogy lehet-e ilyen idősen fedeztetni......
Itt a link:
A két szülő a képen...
Felhívtak őket, mert nem értettem, hogy mi az, hogy 14 éves a kicsik apja.
Mondta, hogy tévedés történt :D
A szuka kutyának, halt meg az apukája most, 14 évesen :D Nem a kicsik apja :) Mivel anyukám beszélt velük, így kérdezgettünk a szülőkről. A tenyésztő nem volt "világos " :))
Azért köszi a válaszokaat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!