Mostlesz először kishörcsögöm! Mit kell vegyek neki?
Figyelt kérdés
Teljsen kedző vagyok a témába.köszi a válaszokat:)2010. aug. 7. 15:22
1/7 anonim válasza:
Hörcsögtápot, zöldséget,gyümölcsöt, fogkoptató fát, forgácsot,itatót stb... nekem törpehörcsögöm volt és imádta a mókuskereket!(:
2/7 anonim válasza:
Vegyél neki terkót és egyéb jókat + azokat amiket az előző is írt :) De sztem csak egyet vegyetek mert kettő összeveszik. Meg egyébként is magányos állatok:D
3/7 anonim válasza:
Hörcsög tálat,hörcsög vatta-házikó, berakhatsz neki wc papír gurigát(papír nélkül XD)
4/7 anonim válasza:
Hörcsögkaját,forgácsot,gondolom friss zöldség-gyümölcs mindig van otthon,házikót,mókuskereket,önitatót(vagy itatótálat),etetőt...:)
5/7 A kérdező kommentje:
Kaján belül elég a sima magkeverék meg adok neki zöldség gyümölcsöt? vagy feltétlen kell liyen dropsok fogkoptatók stb?
2010. aug. 9. 14:47
6/7 anonim válasza:
Fogkoptató mindenképpen kell neki, mert különben a ketrecét fogja rágcsálni.
7/7 anonim válasza:
A drops csak kiegészítő eleség,de szeretik:)
Igen,jó a magkeverék.Kisállat-kereskedésben százféle hörcsögkaját árulnak:)
Zöldség,gyümölcs is nagyon fontos!Ne adj neki K-betűs zöldségeket(karalábé,karfiol,káposzta stb.),mert az puffasztó,és citrusféléket(citrom,narancs,mandarin)se adj neki!Hetente adj neki egy kis túrót,sajtot(bár az enyémek egyiket sem szeretik:),vagy kisállat-ker.-ben vegyél lisztkukacot,azt szeretik(ezeket azért kell,mert fehérjére is szükségük van)!És vizet is adj majd nekik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!