Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy nagyon édes kutyám,...

Van egy nagyon édes kutyám, 5-6 hónapos. Vettem neki kutyakaját, s első 2-3 napig falta, de ma már csak megszagulja. Miért nem kell már neki a kutyakaja?

Figyelt kérdés
2008. febr. 17. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem unalmas neki. Próbáld kicsit változatosabban.
2008. febr. 17. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
2%
A kutyus sem eszi meg minden nap ugyan azt az ételt. Száraztápot amúgy sem nagyon szabad adni tej,vagy víz nélkül,mert koptatja a kutyuska fogait.Kell a tejbetáphoz tenni egyszer kutyaszalámit,másszor kutyakonzervet,ehet párizsit,virslit,husikat,a csont nagyon fontos!!
2008. febr. 17. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Szia.Nem teljesen értek egyett az előttem szólókkal.A kutya egye azt amit eléraknak.Ha nem eszi meg és következő kajánál mást raksz elé,válogatni fog!Egyszer kell elviselni,hogy nem eszi meg a kaját,hamar rájön mi a rendszer.A változatosság azért fontos,de mindenképpen egye meg,ha nem következőre ugyanazt kapja.
2008. febr. 17. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt ajánlanám,hogy vegyél jó minőségű,a kutya életkorának megfelelő tápot,időnként adj konzervet és "házi kosztot".Cserélgesd naponta.Gondolj arra,hogy te sem ennéd mindennap a még legjobban szeretett ételt sem,mert unalmassá válik.
2008. febr. 18. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Bocsi, de nem értek egyet azzal, hogy a kutyus fogai elkopnak a száraz táptól. A száraz táp fontos a kutyus emésztéséhez, tisztítja a fogait, és ha minöséges tápot veszel neki, akkor abban minden benne van, amire a kutyusnak szüksége van. Én azt tanácsolnám, ha még egy éves kor alatt van a kutyusod úgyis kétszer eteted, az egyik etetésnél kapjon száraz eledelet, a másik etetésnél pedig vagy házi kosztot, vagy valami más kutyusoknak való papit ( konzerv, kutyaszalámi... ), esetleg keverheted a granulátot fött rizzsel, ha már unalmas lenne neki. Viszont a csontokkal szerintem vigyázni kell, én mondjuk egyáltalán nem adok a kutyusomnak csontot, nem éri meg a kockázatot, persze ez csak az én véleményem :-))
2008. febr. 25. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

sokan álltják h a kutyának nincs szüksége változatosságra. már pedig van. itt az élő példa a kérdésben. emígy én mindig mást adok neki : egy gyors recept : (nekem bevállt):

reszelj répát

vágj apró almadarabkákat

vegyél elő mézet

egy kis konzerv vagy kevés táp

ezt mind keverd össze. a mézet jól keverd össze

jó étvágyat a kutyudnak _:)))

2010. ápr. 12. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!