Mi a véleményetek ha a kutya azt kapja enni mit a gazda eszik (levesek, kenyér stb)?
enni fog egy csomó sót, ami nagyon nem jó neki.
És egy csomó számára felhasználhatatlan dolgot.(Pl cellulóz)
Életben marad.... én sem halnék meg kenyéren és vizen, csak a fogaim hullanának ki.
nemvagyok kutyatáplálék szakértő, de szerintem ez borzasztó! a kutya alpjáraton nem leves evő.
Szerintem úgy elfogadható, ha nem a maradék a fő menü, hanem rendes táp/konzerv a többi meg csak juttatás.
a) krumpli
b) ha esetleg eljutnál egy gyorsétterembe,ne ragaszkodj az elvedhez... legalább a kutyáddal ne b@ssz ki.
Attól, hogy neki is van gyomra, nem ugyanúgy emészt. A kutya gyomra sokkal savasabb mint az emberé és a cellulóz (plkrumpli) lebontására szolgáló enzimei nincsenek.
Tehát nem úgy emészt mint egy ember. Ő egy húsevő állat
ma 20:01
A kutya és az ember között fényévnyi különbség van. Az ember mindenevő. A kutya ragadozó, tehát alapjáraton húsevő. Az emésztő rendszerben is nagy a különbség pont e-miatt.
20:04
húsevő...ezt magyarázd már el a mi kutyánknak is...kieszi a kertből az összes zöldséget,gyümölcsöt,a húsra meg rá se néz...kutyakaját is csak ha nem talál kedvérevalóbbat...legutóbb megette az epremet amikor elfordultam pár percre...
látta orvos,nem beteg (fizikailag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!