Ugye, hogy kissé elutasító volt? Vagy csak nemek tűnt annak?
Felhívtam egy tenyésztőt, hogy szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz alom. Persze itt szépen bemutatkoztam, elmondtam, hogy kiállításokra szeretném majd vinni a kutyát stb. Plusz érdeklődtem, hogy olyan szőrzettípusú kutya szerinte lesz-e az alomban ami nekem "kéne". Erre ő Finoman fogalmazva elküldött a búsba, hogy neki csak Augusztusban lesz alom és akkor is csak minimum Október végén lehet majd elvinni a kutyát, meg különben is először a külföldi érdeklődőket "szolgálja" ki. Meg, hogy Én, hogy képzelem azt, hogy csak így rátelefonálok...Alig bírtam szóhoz jutni. A végén pedig lerakta a kagylót köszönés nélkül.
Na szerintetek?
Üdv!
Ez nem tenyésztő, hanem egy SZAPORÍTÓ!
Ha ki akarsz vele b@szni, akkor ráküldöd a víz, gáz , elektromos műveket, az adóhatóságot. De ez már rád tartozik, hogy ráborítod az asztalt vagy sem.
Üdv!
Az ilyen bunkótól akkor sem vennék kutyát, ha a legjobb tenyésztő, sőt, ha csak ő tenyésztené az általam keresett fajtát, inkább választanék másik fajtát.
Ha híres, akkor nyilvános email címe is van. Én elküldeném neki ennek a kérdésnek a linkjét a helyedben!
Tényleg tulok volt, de azon jót kacagtam, hogy megkérdezted, hogy a kopasz kutya szőrzettípusa milyen lesz:)
Bár ezek szerint Te púder pamacsot keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!