Tapasztalat Red Nose Pit bullokkal?
Most kicsit tudatlan leszek, a többi szinváltozatot hogy nevezik pontosan?
Tapasztalatot uyg értettem, hogy milyen a viselkedése, mennyire ragaszkodó, mennyire lehet tanitani?
a többi színváltozatot?
akármilyen színű lehet a pit bull... még merle, foltos, kék, harlekin, bármilyen... az meg, hogy hogy hívod, az rád van bízva :D
csak a red nose most nagy divat lett valamiért, és egy oldalon sikerült olyan ostobaságot közzé tennie valakinek, hogy a red nose pit bull terrier egy külön fajta...
itt van róluk egy normális cikk: [link]
Gondolom úgy értette, hogy attól, hogy vörös az orra, még ugyanolyan, mint bármelyik másik fekete orrú :)
Általában ez a fajta nagyon ragaszkodó, embercentrikus, de nagyon következetesen kell vele bánni!
:)
Ne nevessetek ki, nem nagyon értek igy a kutyákhoz, hogy melyik milyen fajta, stb. Csak azt tudom, hogy nekem is ilyenem van, imádom őt, és ő is engem. Nagyon ragaszkodó, nagyon féltjük egymást, ahogy tapasztaltam ritka jó természetű kutya. Ezért tettem fel a kérdést, csak megfogalmazhattam volna jobban is igy utüólag visszaolvasva:)
24/N
elirtam: *utólag
Együtt járunk futni, együtt sportolunk, járjuk a természetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!