Mit tegyek? Már képtelen vagyok elviselni. (bővebben lent)
Most őszintén: mit tehetnek az állatvédők azzal, hogy a kutya vonyít, és őket is zavarja, ezért rászólnak.
Ha nem szólnak rá, akkor az lenne a baj, hogy hagyják egész nap vonyítani.
Ezzel senki se tud mit kezdeni, a kutya az kutya: ugat, vonyít, kakil, ás és a többi.
18:56: ez nem erről szól. Szerinted egy normálisan tartott kutya egész nap vonyít? Mert szerintem ez nem normális jelenség. Valószínűleg elég szarul bánhatnak a kutyával.
Mit tudsz a kutyatartási szokásaikról? Mert valami nyomósabb ok kell ahhoz, hogy bármit tehess, minthogy egész nap vonyít. Szoktad látni a kutyát? Hogy bánnak vele? Jó lenne bejelenteni az állatvédőknél, csak előbb szerezz bizonyítékot.
Az előző kutyájuk - állatkínzás miatt - nagyon vad volt. Több újságszórót is megharapott, és kimutatták a veszettséget is. Azt a kutyát láttam, hogy sűrűn kínozták.
Ezt az újat ők maguk elütötték, és mivel a kutya alig élt, elvitték az állatkórházba. Ott bekötözték majdnem mindenét (mert alig maradt ép rész a kutyában), meg adtak neki bolha elleni szereket, kiszedték a kullancsait, stb.. Elég drága volt így minden, ezért a kutyát otthon bútorlappal megverték. Sajnos láttam, mert akkor értem éppen haza...
Ez kb. 2 hónapja történt.
A vonyítását ma felvettem mobillal. Ezzel juthatok vmire?
Többen írtátok, hogy a vonyítással nem lehet semmit kezdeni. A kutya meg van kötve, valószínű, ezért vonyít. A gazdái viszont rászólás néven ordítanak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!