Nem tesztek fel a kutyáitokról képet?
16:14-esnek
Felmész oda h kepfeltoltes.hu
Kiválasztod a fájlt a gépedről.
Rányomsz, hogy feltöltés.
Aztán amint feltöltődtek a képek, alatta rányomsz, ahol azt látod hogy direkt link a képhez, hogy vágólapra másol. Nyomsz egy Ctrl+C-t, itt meg Ctrl+V és itt is a link.
Van közte aki az enyém, és van aki csak ideiglenes és van akik csak az egyesület kutyái :-)
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
Miért irtad ugyanazt szinte szó szerint válasznak, amit én irtam ma kb. 1-2 órával ezelőtt egy másik kérdésre válaszolva??? Micsoda emberek vannak:D:D:D Még egy kétmondatos választ is úgy kell lelesni:D:D:D
"panettone válasza:
Van közte aki az enyém, és van aki csak ideiglenes és van akik csak az egyesület kutyái :-)
[link] "
Megkönnyeztem Frodo videóját és történetét :'( Nekem is spánielem van, és meghatott a honlap :(
Ő Betti, vizsla keverék, menhelyről:
Kevin az én kis öreg barátom. Utcáról fogadtam be, sok évvel ezelőtt:
Tappancs, ő az utcán született egy kóbor kutyától:
Chester, egy kopaszon hozzám került, mentett bolognese:
Nudli, egy bicebóca tökmag. Ideiglenes, gazdára vár!
Nelli, a kis dundi tacsi lány. Ideiglenes kutyusom.
Bobi, a kis hiperaktív tökmag. Most másodjára készülök örökbe adni. Az első nem jött össze, láncon vashordó mellé kikötve találtam rá.
Így most heten vannak, mint a gonoszok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!