Hahó spánielesek, írnátok egy pár szót a kutyáitokról, és hogy miért imádjátok ezt a fajtát?
Kedves Kéedező !
Nekem nem régiben,2-3 hónapja volt egy Angol Cocker Spániel kutyusom.
Rendkivül játékos és aranyos,emellett okos és hűséges.
14 évig volt velünk amig nem lett egy rákos daganat a combocskájában.
Alig bírt menni,így elkellett altatnunk.
De rengeteg szép percünk volt,és ő pont egy olyan kutya volt akit nem lehetett nem szeretni.
Ez a fajta számomra ezért is ilyen elbüvőlő.
És szeretik a gyerekeket.
12/Lány
Szia,
Nekem Cavalier King Charlesem van, fél éves, nagyon imádom, gyönyörű, okos, gyorsan tanul és hihetetlen jól kijön minden állattal és kisgyerekekkel is, kölyökkorához képest nagyon-nagyon nyugodt, nem rongál és nem is rohangál a lakásban, viszont ha leviszem akkor kis energiabomba. :)
Szia!
Nekem cavalier spánielem van.Most 4 és fél hónapos kisfiú. Nagyon kedves aranyos játékos kiskutya. A lakásba csöndben elfekszik, de ha kiszabadul akkor igazi vadóc. Kergeti a lepkéket, faleveleket.
na itt tobzódhatsz :-)
Köszi mindenkinek!!! :)
Utolsó: nem ezt kérdeztem, és nagy BUNKÓSÁG ilyet írni azoknak akik nagyon szeretik ezt a fajtát.... És ha valaki azokat a kis szobacirkálókat utálja???? Még sem mondja neked, mert van benne annyi tisztelet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!