Szép így a puli vagy hosszabb szőrrel jobb?
szépnek nem mondanám, de biztos jobban érzi magát.
nagymamám pulijait is meg szoktuk nyírni tavasszal, ők is látványosan megkönnyebbülnek olyankor :)
szegééény. úgy néz ki mint egy elbaxott uszkár. inkább hagyd meg hosszúra a szőrét, egy idő után megszokja, h nyáron is ezt kell elviselnie, vagy ha szereti, akkor néha fürdesd meg sima vízben.
egyébként a vizslád nagyon kis csini :D
Semmi baj, csak nem szeretem ha egyből le akarnak cseszni az emberek. :)
Nem akartam, hogy megszokja a meleg bundát, hiszen az ember is ha teheti, akkor nem kabátba jár nyáron a 30 fokban. Tavasszal amikor még nem is volt olyan meleg, annyira lihegett, hogy nem tudott játszani rendesen. Hamar elfáradt és sokat ivott. Így jobbnak láttam, ha lenyírom a szőrét.
Nem baj, ha nem tetszik az embereknek, mivel a családtagjaimnak sem tetszik így, de én tudom, hogy szenvedett előtt a nagy bundától és nem zsinóros volt neki, hanem nagy egybefüggő filces. Ezért olvastam utána, hogy szokták-e nyírni és azt olvasta, hogy rendszeresen nyírják a birkákkal együtt. És még sem így néz ki azért:
Simogatni is jobb így, nem akad bele a kezem (:
Nagyon rossz így kutyakozmetikus szemmel? Életem első kutyanyírása és sima ollóval nyírtam.
Milyen fazont szoktak nyírni a pulinak? Én a fejét és a farkát direkt meghagytam.
Az a furcsa, hogy nekem tetszik :D. Nem olyan büdös. Ha esik az eső nem sározza össze a vizslát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!