Mit tegyek, ha nem gyógyul meg addigra? Hogyan "mutassam" be egymásnak őket?
Pár hét múlva kapok egy kiskutyát, de van nekem itthon két cicám. Ha hazahozom a kutyust, lesznek bajok? Félni fog a kicsi tőle? Hogy "mutassam" be őket egymásnak? :) Olvastam olyat, hogy ha alszik a cica akkor kell...stb... Ez igaz? Nektek mi vált be?
A nagyobbik macskám verekedni szokott, és vannak rajta sérülések, a füle mögött sebes van amikor vakarja véres lesz, de vettünk neki rá cseppet, lassan gyógyulgat. Mivel a kutyus játékos lesz, biztosan játszani akar majd vele.. és hát a cicám nem nagyon szereti, ha játszani akarnak vele (ő ilyen természetű) :) Mi lesz, ha megkarmolja a szemét, vagy bármi mást? :S Mit lehet ilyenkor tenni, vagy hogyan lehet ezeket elkerülni? Az ivartalanítás sajnos nem jöhet szóba :/ ... Attól is félek, hogy mire jön a kutyus, a cica nem fog meggyógyulni :S :S Mit tegyek ha nem gyógyul meg addigra? :S
Előre is köszi az értelmes válaszokat :)
Hát van benne valami :) Nagyon régóta szeretnék kiskutyát, és, hogy most végre lesz is, nem szeretném ha bármi baj történne :D
Jó helyről vesszük, mindenre gondoltam :) Csak a cicás dologra nincs még megoldásom :)
Köszi :D
miért nem jöhet szóba az ivartalanítás? nem olyan nagy pénz ám az egy macskánál, pláne ha ivartalanítási akció keretében vagy alapítványon keresztül sikerül megoldani
a macska meg valószínűleg fel fogja pofozni a kutyust, az meg megtanulja, hogy nem kell piszkálni a macskát, ennyi :)
Köszi a válaszokat!
Mennyibe kerül egyébként az ivartalanítás? :)
kérdezd meg a dokidat, de kb 8-10 ezer egy nőstény macskánál...ivartalanítási akciókat is nézd meg a környékeden, úgy még olcsóbb
és a kutyust is kellene majd ivartalanítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!