Egy pár kérdés a Bichonról?
6 hét múlva kb. kapok egy Bichon kutyát :D
Mindent szeretnék róla tudni,mivel szabad etetni,hogy játsszak vele /ez lehet hülye kérdés :D,de azért érdekelne a válaszotok,nekem eddig csak nagytestű kutyám volt szóval vigyáznom kell,nehogy megsértsem valamivel /
Milyen a viselkedésük?Hamar be lehet-e tanítani őket?
De nem csak ezek érdekelnek hanem minden! :D
Ja amúgy fiú lesz :)
Nagyon,nagyon szépen köszönöm :)
Nekem is ilyen van :D
Nagyon cuki imádom! ♥♥♥♥ Ha kell kis öleb,ha kell egy nagyon mozgékony,akrobatikus,könnyen tanuló kutyus :)
Nem lesz más,mint a nagytestűek,mert nekünk az udvaron 3 dog van bent pedig Ő,és mindegyiket tudom kezelni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__63398-mik-a-b..
Köszönöm :D ment a zöld kéz :)
Mióta van meg ?fiú/lány ?:D
Szia !
Nekem két Bichon Havanesém van 1 fiú 1 lány :)
Vigyázzatok nehogy eltapossa őt a nagykutya, apránként szoktassátok a nagykutyához, először ablakon mutasd neki majd kezedbe hagy szimatolja, majd engedd el stb..
Nagyon büdi lesz a pisije mivel fiú, nagyon rosszcsont lesz ( nekünk letépték a tapétát bepisiltek, zsepit széttépték stb stb :D ) belopja magát az ember szívébe, bent tartsad, ha fehér színű vidd el orvoshoz hogy alergiáás e mert a fehérek azok, kajákra stb.. ha még tudni akarsz valamit róluk írj e-mail ( eléggé furi az msn--címem ne ijedj meg :D ) : sarkanylady03@hotmail.com
Szia!
Nagyon szépen köszönöm,aranyos vagy :D
Sajnos a nagykutyám/kutyáim nem élnek :'(
valaki megmérgezte őket,de őket kint tartottuk,őt most már 100-as hogy bent lesz.
Szia!
Én vagyok az újra. Részvétem :S:S én imádom a kutyáimat..igazi rosszcsontok :) szörméért bármit :D meg amikor eszel néznek téged ártatlan kis szemekkel hogy adj nekik egy falást :D nagyon édesek, bármit tudni szeretnél írj a címre :)
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer :)
Egyenlőre nincs kérdésem :)
Szia!
Első vagyok.
Kisfiú,novemberben született,januárban hoztuk el :)
Am a neve Kókusz.
Az enyémet Jázminnak hívják :) (lány :P)
De először Panninak akartam hívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!