Honnan/Kitől vegyem meg első minőségi német boxerem kiskutyámat?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani tenyésztőt vagy olyan minőségi kutyatulajdonost, akitől tudok venni most 2011 május vége vagy június elején sárga, szép , "wesen" német boxer kiskutyát?
Köszönöm előre!
2011. máj. 13. 23:31
1/7 anonim válasza:
Gyere ki holnap boxer majálisra, nem csak mentett kutyák lesznek, de a boxermentők amúgy is ismernek jó tenyésztőket. Vagy ha gondolod egy ismerősöm nemrég vett boxer babát, biztos, hogy jó helyről. HA gondolod rákérdezek, hogy honnan.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hol lesz pontosan és hánytól ez a boxer majális? Igen érdekelne az információ a boxer babáról! Főleg nekem a sárga fehér nyakgalléros fajták jönnek be ahogy nézegetem az interneten őket.
Típusra az ideál ő lenne egyébként:
2011. máj. 14. 13:43
3/7 anonim válasza:
Rákérdeztem, valami Szent Grál, Saint Grail vagy ilyesmi kennelnevet mondott, de nem találok hozzájuk honlapot...
4/7 anonim válasza:
Rudasházi kennel,kétszeres aranykoszorús mestertenyésztő.
Csak az a baj,hogy ritkán van alom,talán ősszel lesz.
5/7 anonim válasza:
Ez alatt mit értesz? ""wesen" német boxer "
7/7 A kérdező kommentje:
A Wesen jelentése : A viselkedés,kezelhetőség,jellem+testfelépítés+egészség összessége.
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 17. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!