Szerintetek normális dolog táppal etetni a kutyát? (folyt. )
Szóval ismerősöm minőségi táppal eteti a kutyáját, de valami baromi drágával.
Csak azt kap, !nagy! ritkán csirke aprólékot.
Mondom neki, hogy az odáig oké, hogy jó minőségű meg minden, de nem járna azért neki egy kis szaftosabb kaja is?
Kérdeztem tőle, te mit szólnál, ha állandóan csak száraz kenyeret rakna eléd az asszony és semmi szaftosat nem ehetnél?
És akkor le pirított, hogy az tökéletes a kutyának, mivel minden benne van, ami számára szükséges lehet.
Nekem nincs kutyám, de ez így szerintem akkor sem jó, bár lehet rosszul gondolom.
én egyet értek veled végül is. (bár mondom annyira nem vagyok otthon a témában) Azért is írtam a kérdésemben is, hogy mindig egye a kutya azt a száraz francot?:S
Meg ez olyan dolog, hogy azt írnak a tápok zacskójára, amit akarnak, mi meg el is hisszük.
Vegyük példának a Whiskas macska eledelt... szerintem nem kell leírnom, mindenki tudja miről beszélek. Mekkora márka (volt) az is, és mi derültek ki róla:S
Írta valaki, hogy a kutya igazán nem is érez ízeket. De akkor párom kutyája pl. miért válogatja ki a borsót a kajából? Ha házi kaját kap, és van benne borsó mindet ott hagyja.
A kommetedhez csak annyit fűznék hozzá,-persze ez nem a kérdés,-hogy dolgoztam nyomdai előkészítésben, és egy cég hiányosan küldte meg terméke címke feliratát.Mikor rákérdeztem,hogy akkor mi legyen rajt. a válasz? Hát nézzétek meg mit írnak a másikon,és azt írjatok az enyémre is!Hát azóta nem hiszek maradéktalanul a címkék feliratának.
R.Z voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!