Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik győzne, óriás Schnauzer...

Melyik győzne, óriás Schnauzer vs. Németjuhász?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a nj. pörgősebb mint a snaci. Lehet a snaci robosztusabb nagyobb, de nem biztos hogy egy ,, akció" közben kifekteti a jucit. Meg szerintem a jucik kitartóbbak, jobban bírják a terhelést.

Nekem régen jucim volt, és a harminc kiló métert úgy tette meg hogy húzott a biciklin. Egyáltalán nem tekertem.

Imádta ha megyünk valahová, nagyon szeretett húzni.

Most kanárim van, de futásban nem tud nem bír annyit, mint a jucim. A mostani kutyim nem szeret annyira futni. ám egy roti nj. ha netán összemennének simán felborít, és a földre szorítja.

2011. máj. 13. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:

"Most kanárim van, de futásban nem tud nem bír annyit, mint a jucim." :))))) Nem lep meg... Egy szál kis sárga madárka hogy bírná a strapát? (Igen, természetesen tudom, hogy egy kutyafajtáról van szó, csak arra próbálok utalni, minek kell jucinak hívni a német juhászt és kanárinak a canary dog-ot.)

Az eredeti kérdéshez: továbbra sem tudni, miben kéne őket összemérni. Állóképesség, hát ebbe aztán minden belefér...

2011. máj. 16. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
mindkét fajtában van keményebb és gyíkabb egyed. nagyjából egy kategória a két kutya. de a snacik harcos fekete ördögök a német juhászok talán nyugisabbak. én a snacira szavazok.
2013. aug. 2. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Talán mert egyszerűbb kimondani, leírni a kanárit és a jucit?

Canary dog nincsen, semmi köze a dogokhoz. Dogo canario van, de azért mert MO. kitalálta ezt a hivatalos elnevezést. Amúgy perro de orrsa canario-ként ismert.

Kérdezőnek! Kollégámnak snacija volt ( nem rég halt meg ) és mondta, hogy nagyon erős kemény kutya volt hajdanán nj, roti meg se kottyant neki ha összementek. Csak aztán megöregedett, és a házhoz került egy fekete nj. Nem egyszer mesélte hogy összeugrott a snaci az nj. vel. Mivel örrg volt a snaci a nj. kibírt vele, de a nj. is kapott rendesen. Azért számolni kell a súly különbséggel. snaci robosztus és nehezebb, ez elöny neki, a nj. meg pörgősebb. Szerintem a snaci győzne ha mindkettő egyidős lenne.

2013. aug. 4. 09:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Jav: Perro de presa canario
2013. aug. 4. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!