Lehet valami bajom, ha megharapott az a dög?
Figyelt kérdés
Testvéremnek van egy kutyája, itt bent a lakásban. Éppen rámolta ki a szemetest, meg ugatott mint valami félőrült, és mint általában én szóltam rá, hogy fejezze már be (a többiek ugyanis leszarják), és elvettem tőle a szemetet, így belehatapott a lábujjamba. Vérzik, eléggé felsértette. Be van oltva mindenre. Lehet valami bajom ettől a szartól? Remélem most már belátják, hogy idióta kutyáknak nincs helye a házban...2011. máj. 13. 12:00
11/24 anonim válasza:
semmi bajod se lesz tőle, már többen túléltek egy kutyaharapást. Mellesleg nem a kutya az idióta, hanem az, aki nem képes megnevelni.
12/24 anonim válasza:
Költözz el!
Semmi bajod nem lesz, hiszen be van oltva.
Nem ingerülten kell a kutyával viselkedni és nem kitépni kell a szájából a dolgokat, hanem "elkérni".
Tesódnak nem kéne melléd kutyát vennie, tény..bár lehet, hogy téged kellene betanítani, hogy hogy bánj az állatokkal..
13/24 anonim válasza:
Egyébként meg nem tudom, mért oltjátok a kérdezőt. Sztem se normális, hogy egy kutya, ami ráadásul nem is az övé (tehát nem ő felelős a megnevelésért) azért nekiesik, mert elveszi tőle a szemetet. És igenis vannak "idegbeteg" kutyák, főleg a túltenyésztett fajkutyák között.
14/24 Vree válasza:
Én azért megnézetném orvossal. Lehet hogy be van oltva, de a kutyák szája nem olyan steril hogy vállalnám a kockázatot.
15/24 anonim válasza:
Én sem értem, miért a kérdezőt hibáztatjátok.
Egy tetanusz védőoltásért én elmennék egy ambulanciára, hiába van beoltva a kutya, a szemétben, földön simán benne lehet a kórokozó, nem érdemes kockáztatni.
16/24 anonim válasza:
Szerintem sem kell a kérdezőt oltani, én megértem az indulatait, én is éltem ilyen kutyával. és ha ilyen történik, akkor a kutyát (is) hibáztatjuk. De abban is biztos vagyok, hogy a kérdező felfogja, hogy valójában nem a kutya a hibás, rosszindulatú, buta kutya nincs, csak neveletlen. Azalapján, amit itt ír róla, szerintem a törődés, megfelelő nevelés hiánya miatt vannak viselkedési problémái, pótcselekvései szegény állatnak, és ezért is lesz agresszív átmenetileg. Nem jó helyen van szegény, de legalábbis nem jó gazdinál.
17/24 A kérdező kommentje:
Most ovlastam egy másik ilyen kérdést, ott is havanese volt a harapó kutya..
2011. máj. 13. 12:22
18/24 anonim válasza:
A kutya maradhat, az idióta gazdájának nincs helye a házban!
19/24 A kérdező kommentje:
Még most nem megyek el dokihoz szerintem, csak ha észlelek valamilyen tüntetet. Milyen tünetek lehetségesek?
2011. máj. 13. 12:27
20/24 anonim válasza:
Hát akkor menj el dokihoz, ha a seb begyullad, tehát fájdalmas, lázas piros udvara lesz körülötte, folyadék, genny gyűlik bele, vagy piros csík indul meg belőle felfelé a lábadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!