Milyen a Kiltix nyakörv? Tényleg 7 hónapig hat kullancsok ellen is?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 17:28
11/14 A kérdező kommentje:
Legközelebb lehet, hogy én is azt veszek. Csak úgy tudom, hogy nem jó bolhák ellen. Igaz nem bolhás, de hát mégis.
A Kiltix nyakörvet ma tettem rá és épp volt rajt egy kullancs, ami nem rég ment bele. És kb. 2 óra múlva összeaszalódott. Szerintem elég jó, csak az zavar, hogy ha vizes lesz, akkor nem hat annyira.
2009. ápr. 6. 20:09
12/14 anonim válasza:
nekem nem vált be mert a kutyám bolhás lett pedig volt rajta és még hó meg viz sem érte mert esőkabátja van !!és amúgy is májusban kapta!!amúgy semmi sem 100%os ezért mi vettünk expotot is és ugy hatott :)
13/14 A kérdező kommentje:
Azóta vettem még 1x, mert nekünk bevált. Egy kullancs sincs egyik kutyámba se, mióta megvan, pedig vízbe is megy.
2010. aug. 30. 10:10
14/14 anonim válasza:
Az interneten találtam rá a Kiltix nyakörvre. Gondoltam megvásárolom, mert csupa jó véleményt olvastam róla. 2 kutyám részére rendeltem. Rengeteg módszert kipróbáltam már (spray,cseppek,samponok,nyakörvek) de semmi nem volt hatásos az élősködők ellen. Elég sok bolha volt a kutyákban, de ettől a nyakörvtől megszűnt a vakaródzás és csak elpusztult bolhákat találtam a kutyák szőréből kiesve. Örültem, hogy végre van egy hatásos módszer és a kutyák is boldogabbak lesznek. 6 hónapig védett a nyakörv. A 6. hónap után, már előfordult egy-két bolha. Rendeltem is rögtön új nyakörveket. 1 hónapja használják a kutyák az új nyakörveket, de folyamatosan vakaródznak és a lakásban is találtam már nem egy élő bolhát, amit az első nyakörveknél nem tapasztaltam. Kullancs is volt a kutyán, de időben le lett szedve, talán az is belement volna. Fürdetésnél is leveszem róluk a nyakörvet, nehogy víz érje, így azt sem lehet mondani, hogy ettől lenne, ezen kívül folyamatosan viselik. Lehet, hogy megszokta a kutya szervezete a nyakörvben található anyagokat és azért nem hatásos már? Fogalmam sincs, de kíváncsi lennék, hogy járt-e így más is, mint én???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!