Cesar Millan jön Magyarországra?
Figyelt kérdés
Facebook oldalán azt olvastam, hogy európai turnéra indult. Nem tudok angolul, de érdekelne, hogy jön hozzánk is?2011. máj. 12. 19:11
11/19 A kérdező kommentje:
2011. máj. 13. 00:12
12/19 anonim válasza:
Nagyrészt az északi országokba megy, illetve Spanyolországba ahogy elnéztem. Valószínűleg ide senki sem hívta, semmilyen rendezvényszervezőt nem érdekelt a dolog, vagy ők nem találtak alkalmas helyet és segítőket egy itteni "bulihoz".
13/19 anonim válasza:
szerintem egyszerűen nem hívták meg + egy dolog: az előadásai angolul és spanyolul vannak. itt nem lehet tolmácsot alkalmazni, nem olyan. És hát Magyarországon nem beszél egy stadionnyi kutyás angolul (vagy spanyolul). Szerintem ez az oka.
14/19 anonim válasza:
Ezek szerint nem mi voltunk az egyetlen magyarok a Heineken Music Hall-ban :-)) Iszonyat jó volt a show, nekünk is nagyon tetszett, főleg az amikor a kisfiával jól megtáncoltatta a közönséget :-)) Az tényleg nagyon szemléltette, hogy milyen az ha valaki folyamatosan felfokozott állapotban tartja a kutyáját az állandó gügyögéssel stb! A problémás kutyák tényleg viccesek voltak, egyáltalán nem csináltak semmit :-) Viszont nagyon jó tippet adott, amikor mondta, hogy ő pl. csak háromszor/négyszer dobja el a kutyájának a labdát egymás után, majd várakoztatja dupla annyi ideig mint amennyit játszott, ezzel elejét veszi annak, hogy labdamániás legyen a kutya. Az én kutyám simán játszott volna fent a színpadon is a labdájával, úgyhogy most 2 napja amióta hazajöttünk Hollandiából úgy játszok vele ahogy Cesar mondta. Amúgy tényleg igaz, hogy Magyarországon sajnos nagyon nehéz lenne egy egész sportcsarnokot megtöltetni angolul értő/beszélő emberekkel...Fordítani pedig nagyon nehézkes lenne szerintem, mert nem előre megírt volt minden mondata.
15/19 A kérdező kommentje:
Erről találtam videót:D
2011. máj. 13. 09:38
17/19 anonim válasza:
ez volt az bár az elején nagyon mondták hogy tilos videózni...
18/19 anonim válasza:
Nem mert itt senki sem beszél angolul.
19/19 anonim válasza:
Nekem azt mondták Bábolnába jön jövőhéten de,hogy mi igaz belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!