Mit csináljak ha a rotweiler kutyám nem engedi magára tenni a pórázt? Pár napja rá akartam tenni de meg akart harapni azóta nem is engedi hogy rá tegyem .
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 16:35
22/28 A kérdező kommentje:
értem :)
2011. máj. 13. 06:57
23/28 anonim válasza:
Az én 6O-7O kg-os németjuhászom néha felborítja a vizes tálját.......
24/28 anonim válasza:
Próbáld meg a régi nyakörvvel, hogy ahhoz mit szól.
25/28 A kérdező kommentje:
nah rátettem a régit azt engedte és nem bántott . De jobb lenne a másik mert ez kezd szét szakadni pedig lánc .
2011. máj. 24. 21:51
26/28 anonim válasza:
Rajta a régi és jutalomfalattal a kezedben hozzá az újat próbáld feltenni. Előtte engedd megszagolgatni.
27/28 anonim válasza:
Egy ideig legyen rajta mindkettő.
28/28 anonim válasza:
Tedd le a nyakörvet a földre, és bele egy falatot. Ha elveszi megdícséred, teszed a következőt. Eszegessen egy kicsit így az új nyakörből, aztán ha attól nem tart, akko legyen az, hogy kezedben a nyakörv és a falat is. Szépenfokozatosan jussatok el odáig, hogy tudj a feje körül hadonászni a nyakörvvel, és jutalmazd. Nagyon apró lépésekben haladj, hogy esélye se legyen mordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!