Hogy értessem meg vele, hogy nem kérek mást?
Az állatorvosommal van a bajom. Alapvetően nagyon jó, de mindig adagol plusz dolgokat a kutyámba. Tehát az előző oltásnál is elég erélyesen kihangsúlyozta, hogy nem kérek mást csak a kombináltat. Erre ő adott a kutyának egy kombit, féregirtót,bolha és kullancs elleni szert, meg valami vitamin injekciót. Egyszerűen nem lehetett leállítani. Azt leszögezném, hogy a kutyám se nem férges, se nem bolhás illetve kullancs se volt benne. A "szer" beadása előtt tettem meg én ugyanezt, de ő ezt az egyik fülén be, a másikon ki szinten kezelte. Olyan horribilis összeget kellett fizetnem, hogy először vissza is kérdeztem, hogy "Mennyi?". Most lenne esedékes az elkövetkezendő 2 napban a veszettség elleni, de már most azon gondolkozok, hogy mennyit vigyek már megint magammal, már kíváncsi vagyok, hogy mit fog szerencsétlen kutyámnak adni.
Valami tanács? (Másik doki 2 órás útra van innen, szóval az kilőve)
Ismerős a helyzet!
A mi állatorvosunk is ennyire a pénzre megy, ezért ha tehetem kerülöm. Én már túljárok az eszén. Az elején közlöm vele, hogy csak X Ft-ot hoztam magammal, szóval nem tudom kifüzetni a többi dolgot. Így már nem akar rám sózni semmit.
Tök egyszerű, ne fizess. És ezt közöld is előre.
Még árt is a kutyának, ha ugyanazt kapja kétszer.
De nem is értem,hogy tudja megtenni? nem vagy ott a kutyával? Ha beadta akombit szépen leveszed a kutyát a vizsgálóról és kész.
Kérdezd meg tőle a legelején, még mielőtt a kutyádhoz nyúlt volna, hogy mennyi lesz az oltás? És készítsd ki a pénzt, vagy akár át is adhatod. És mond meg, "hogy köszönöm, csak ez lesz"
Mondd meg, hogy most kapott féreghajtót, kullancs-, és bolha elleni csepp is van rajta. Ha ennek ellenére is beadja neki, akkor már a kutyád életét is veszélybe sodorja, ezt jó ha tudod.
Innentől már csak rajtad múlik, hogy mennyire fontos neked a kutyád. Ha szereted, állj ki érte határozottan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!