Van egy beagle kutyám (8 hónapos). Legyen mellé kiskutya vagy ne?
KÖSZI majd megfontolom.
Macskát mennyire nem ajánlatos mellé?
A beagle vadász kutya. Falkában használták ezért jó ötlet neki egy társ.
Macskával ha együtt nőnek fel jól kijöhet.
azért én inkább kutyát ajánlanék mellé. Ha lehet egy azonos ivarú és azonos fajtájú kutyust.
igen,mivel falkakutya ezért tényleg jó mellé egy másik fajta társ.
2 beagle nagyon össze tud nőni,főleg h még fiatal a tiéd,ezért biztos elfogadja a másikat, és elválaszthatatlanok lesznek.
Az én beaglemnek is van társa,de ő teljesen más fajta,ég és föld,de mégis sokat játszanak,jól kijönnek és mióta meg van a másik kutya,nem is akar elszökni.Szerencsére a másik kutya nem szökős,de 2 beaglenél előfordulhat hogy mind a ketten világot akarnak látni :)
Sztem a sétáltatással nem lesz gond,lehet venni iker pórázt és azzal könnyű őket sétáltatni és biztonságos helyen is eltudod engedni őket,élvezni fogják!
Sztem a legjobb ha azonos neműek lesznek,úgy sokkal jobban kijönnek egymással,mert hasonló tulajdonságúak és temperamentumuak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!