Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy beagle kutyám (8...

Van egy beagle kutyám (8 hónapos). Legyen mellé kiskutya vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy beagle kutyám ( 8 hónapos),sokat sétálok vele játszok vele de ennél többet nem tudok vele lenni és mikor kinézek olan magányosan néz ki szegény úgy sajnálom de nem tudok tényleg ennél többet vele lenni vegyek mellé szerintetek kutyust vagy ne???? vagy mit csináljak hogy egyedül se unatkozok? :D,VÁROM A TAÁCSOKAT :D
2009. márc. 11. 15:12
 1/8 anonim ***** válasza:
nálunk ugyanigy volt,csak benti kutyával(yorki).ugy sajnáltam amig dolgoztunk,kb 6 órát volt egyedül,de olyan lelkiismeretfurdalásom volt.vettünk mellé mégegyet(egyneműek).először féltékeny volt,de mára elválaszthatatlanok.egy hátránya van a két kutyának,hogy egyedül nem tudom őket sétáltatni.meg amig egy volt szinte mindenhova vittük a munkán kivül,igy már kevesebbszer visszük őket.de amugy nekünk sokkal jobb hogy ketten vannak,olyanokat játszanak.:-)
2009. márc. 11. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz ötlet, hogy legyen egy játszópajtása rajtad kívül is. Mi is csináltuk annak idején a kaukázusival, hogy vettünk mellé egy másikat is, mert láthatóan társaságra vágyott. Bejött a dolog, nagy barátok lettek és akkor is vidáman elvoltak együtt, amikor mi nem tudtunk velük lenni.
2009. márc. 11. 15:19
 3/8 A kérdező kommentje:

KÖSZI majd megfontolom.

Macskát mennyire nem ajánlatos mellé?

2009. márc. 11. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:

A beagle vadász kutya. Falkában használták ezért jó ötlet neki egy társ.

Macskával ha együtt nőnek fel jól kijöhet.

azért én inkább kutyát ajánlanék mellé. Ha lehet egy azonos ivarú és azonos fajtájú kutyust.

2009. márc. 11. 15:32
 5/8 A kérdező kommentje:
OKsi köszi
2009. márc. 11. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

igen,mivel falkakutya ezért tényleg jó mellé egy másik fajta társ.

2 beagle nagyon össze tud nőni,főleg h még fiatal a tiéd,ezért biztos elfogadja a másikat, és elválaszthatatlanok lesznek.

Az én beaglemnek is van társa,de ő teljesen más fajta,ég és föld,de mégis sokat játszanak,jól kijönnek és mióta meg van a másik kutya,nem is akar elszökni.Szerencsére a másik kutya nem szökős,de 2 beaglenél előfordulhat hogy mind a ketten világot akarnak látni :)

Sztem a sétáltatással nem lesz gond,lehet venni iker pórázt és azzal könnyű őket sétáltatni és biztonságos helyen is eltudod engedni őket,élvezni fogják!

Sztem a legjobb ha azonos neműek lesznek,úgy sokkal jobban kijönnek egymással,mert hasonló tulajdonságúak és temperamentumuak.

2009. márc. 11. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is beaglem van és ő már ugy jött hogy volt egy 2 éves macskánk és először nem bírták egymást de mostmár jobb a helyzet még ha sokszor csak a kutyusom csak játszani akar vele.:D Egyébként ahoz képest joba vannak hogy mind2en fíúk.:)
2009. márc. 11. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Most lépett be a kutyád a legnehezebb korba, ilyenkor a legmakacsabbak, hiszen kamaszodnak. Szerintem várj még a vásárlással egy kicsit.
2009. márc. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!