Ez mit jelenthet? Lehet hogy nem normális?
minden este 7-8 óra között a 7 hónapos pincser menhelyi keverékem néz a sarokba......néha csóvál néha morog?
mi lehet ez? Szellem?
kac-kac-kac....
én ezt normálisan kérdeztem...
Ő szobakutya,járunk kutyaiskolába is!Most ezt nem nagyképűségből mondom de akik mér 4 éve járnak kutyasuliba, azt mondták hogy még ők sem engedik el agility közben a kutyát mert akkor kikerüli az akadályokat,az én kutyám meg elengedve csinálja az összes akadályt.
rengeteget foglalkozok vele,ennyit vagyok vele a szabadan:
reggel suli előtt 20 perc séta
délbe haza érek 20 perc séta
megtanulok mindent (kb 2 óra)1 óra séta
este 6kor van találkozó a kutyás bandával és lent vagyunk 9ig (csak akkor van rajta póráz ha bemegyünk a városba,1 héten 2-3szor)
+minden nap a lakásba fel óra gyakorlás:ül.fekszik,pacsi,hempereg stb.
bocsi elírtam hogy nem 7-8között néz a sarokba hanem 5-6 óra között
A kérdésedre így látatlanban csak annyi jut eszembe, hogy érez valamit, amit te nem. Jobb az orra és a hallása is. Mi van a fal mögött, ahova figyel? Szomszéd?
És nagy pirospont azért, hogy ilyen sokat foglalkozol a kutyáddal :-)
Hova jársz agilityzni?
a fal mögött csak a terasz van.És ott csak a megszokott dolgok vannak,mikor ilyen jó idő van akkor általában kiül a fotelbe napozni,ugyanis ilyenkor nyitva van az ajtó és a szúnyoghálón van kutyaajtó:)
természetes hogy ennyit foglalkozok Vele<3
kutyasuliban szoktunk szombaton és vasárnap agility-zni
Az erkély emeleten van? Vagy családi házatok van?
Mert ha van rá esély, hogy valahogy bejusson az erkélyre, akkor nekem egy süni volt az első gondolatom:) Vagy valami más állatka.
Olyan nincs, hogy a kutya egyszer morog, egyszer csóvál. Valamit figyel. És nem szellemet:)
És akkor mi van, ha ez idő alatt eltereled a figyelmét? Elkezdesz vele játszani, vagy valami. Akkor is oda koncentrál a sarokra?
És azt sem hiszem, hogy a kutyád "nem normális" Ha egy kutya labilis idegrendszerű, azzal nem lehet így agilityzni, és nem csak napi 1 órára kattan be.
Most már kíváncsi vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!