Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mit jelenthet? Lehet hogy...

Ez mit jelenthet? Lehet hogy nem normális?

Figyelt kérdés

minden este 7-8 óra között a 7 hónapos pincser menhelyi keverékem néz a sarokba......néha csóvál néha morog?

mi lehet ez? Szellem?

2011. máj. 10. 22:27
1 2
 1/14 Akiteki ***** válasza:
74%
Szellem karórával.
2011. máj. 10. 22:34
 2/14 A kérdező kommentje:

kac-kac-kac....

én ezt normálisan kérdeztem...

2011. máj. 10. 22:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, nyilván van valahonnan valamilyen emléke, amelyhez ragaszkodik.
2011. máj. 10. 23:10
 4/14 sors79 ***** válasza:
nem hangzik túl jól. Egy kialakult szokás lehet, mint a farok kergetése például. Én ilyen, vagy hasonló esetben igyekeznék minél több feladatot, közös játékot beiktatni, mert a felvett fura szokásokból lehet akár neurotikus kutya is később. Kezdd el tanítgatni, vond el a figyelmét, sok játék, pozitív megerősítés, stb.
2011. máj. 10. 23:24
 5/14 A kérdező kommentje:

Ő szobakutya,járunk kutyaiskolába is!Most ezt nem nagyképűségből mondom de akik mér 4 éve járnak kutyasuliba, azt mondták hogy még ők sem engedik el agility közben a kutyát mert akkor kikerüli az akadályokat,az én kutyám meg elengedve csinálja az összes akadályt.

rengeteget foglalkozok vele,ennyit vagyok vele a szabadan:

reggel suli előtt 20 perc séta

délbe haza érek 20 perc séta

megtanulok mindent (kb 2 óra)1 óra séta

este 6kor van találkozó a kutyás bandával és lent vagyunk 9ig (csak akkor van rajta póráz ha bemegyünk a városba,1 héten 2-3szor)

+minden nap a lakásba fel óra gyakorlás:ül.fekszik,pacsi,hempereg stb.

bocsi elírtam hogy nem 7-8között néz a sarokba hanem 5-6 óra között

2011. máj. 11. 11:01
 6/14 zsuzsabazsa ***** válasza:
Lehet, hogy egeret érez ott.
2011. máj. 11. 17:56
 7/14 A kérdező kommentje:
azt tuti nem mert most festettünk,és van szobacicánk is....Ő tuti elkapná ha lenne!
2011. máj. 11. 20:02
 8/14 Szekeres Juli ***** válasza:

A kérdésedre így látatlanban csak annyi jut eszembe, hogy érez valamit, amit te nem. Jobb az orra és a hallása is. Mi van a fal mögött, ahova figyel? Szomszéd?

És nagy pirospont azért, hogy ilyen sokat foglalkozol a kutyáddal :-)

Hova jársz agilityzni?

2011. máj. 11. 22:35
 9/14 A kérdező kommentje:

a fal mögött csak a terasz van.És ott csak a megszokott dolgok vannak,mikor ilyen jó idő van akkor általában kiül a fotelbe napozni,ugyanis ilyenkor nyitva van az ajtó és a szúnyoghálón van kutyaajtó:)

természetes hogy ennyit foglalkozok Vele<3

kutyasuliban szoktunk szombaton és vasárnap agility-zni

2011. máj. 12. 12:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Az erkély emeleten van? Vagy családi házatok van?

Mert ha van rá esély, hogy valahogy bejusson az erkélyre, akkor nekem egy süni volt az első gondolatom:) Vagy valami más állatka.

Olyan nincs, hogy a kutya egyszer morog, egyszer csóvál. Valamit figyel. És nem szellemet:)

És akkor mi van, ha ez idő alatt eltereled a figyelmét? Elkezdesz vele játszani, vagy valami. Akkor is oda koncentrál a sarokra?

És azt sem hiszem, hogy a kutyád "nem normális" Ha egy kutya labilis idegrendszerű, azzal nem lehet így agilityzni, és nem csak napi 1 órára kattan be.

Most már kíváncsi vagyok:)

2011. máj. 12. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!