Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ne pároztassunk alacsony...

Minikitty kérdése:

Miért ne pároztassunk alacsony szukát magas kannal?

Figyelt kérdés
Van egy szukám 46cm marmagasságú és szeretnénk kiskutyákat. Egy ismerősömnek van egy nagyon szép kanja csakhogy 74cm magas és azt hallottam, hogy ne pároztassunk alacsony szukát magas kannal... :(
2011. máj. 10. 15:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%
Bocs, de én a helyedben másik állatorvost keresnék. Az amelyik azt mondja, hogy max. megmüti az nem normális, és nem ért a szakmájához. Ha mindenáron kiskutyákat akarsz, akkor inkább keress nagyjából azonos nagyságú kant a kutyádhoz.
2011. máj. 13. 07:47
 22/27 A kérdező kommentje:

Persze, hogy támogatja a szaporítást, ha senki nem szaporítaná őket, akkor nem sokáig lennének még kutyák a Földön.

Nem rossz az állatorvos, mivel ő sem örült a közöttük lévő nagy különbségnek, de nem tragikus dolog, a LEGROSSZABB esetben császármetszéssel kiveszi a kölyköket és akkor se a szukának se a kölykeinek nem lesz semmi baja.

2011. máj. 13. 15:09
 23/27 Akiteki ***** válasza:
75%
Ha nem támogatná a szaporítást, akkor nem lennének KÓBOR kutyák a Földön. Ha ennyire szereted a kutyákat, költözz be egy sintértelepre, legalább látni fogod, mire vezet a tevékenységed.
2011. máj. 14. 00:56
 24/27 anonim ***** válasza:
És akkor hol maradnak a tenyésztők?? De buta vagy, istenem...
2011. máj. 14. 07:51
 25/27 A kérdező kommentje:

Mégis mit képzelsz? Azt hiszed, hogy ha születnének kiskutyák egyet megtartanék a többi meg menne az utcára??? Én sem örülök annak, amik vannak a sintér telepeken, de nem fogok befogadni se felnőtt kutyát, se olyat amelyiknél nem lehet tudni hogy mit csináltak vele, milyen traumák érték stb. Sokkal jobb, ha nálam születik meg, velem nő fel és olyan lesz amilyet szeretnék. A többi kiskutya meg rendes gazdákhoz kerülne.

Jó ha találsz nekem olyan tenyésztőt, aki nem lakik túl messze és olyan kutyákat tenyészt, akik alkalmasak házőrzésre, 45cmnél nem alacsonyabb és lehessen vele sportolni, akkor veszek tőle kutyát. Addig is hagyd hogy én döntsem el, hogy mit hogy csinálok!

2011. máj. 14. 16:16
 26/27 anonim ***** válasza:

Na, mit csináltál végül?

Egyébként szerintem is elég veszélyes (lehet, hogy már te is tapasztaltad a saját bőrödön), de nem biztos, hogy lesz gebasz.

2011. aug. 8. 17:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem látod a fától az erdőt, kislány....
2011. aug. 8. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!