Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ne pároztassunk alacsony...

Minikitty kérdése:

Miért ne pároztassunk alacsony szukát magas kannal?

Figyelt kérdés
Van egy szukám 46cm marmagasságú és szeretnénk kiskutyákat. Egy ismerősömnek van egy nagyon szép kanja csakhogy 74cm magas és azt hallottam, hogy ne pároztassunk alacsony szukát magas kannal... :(
2011. máj. 10. 15:26
1 2 3
 11/27 Akiteki ***** válasza:
93%
Nem is kellett írni. Ahogy előttem is írták, olyan fajta nincs, amiből a kan kétszer akkora, mint a szuka.
2011. máj. 10. 17:45
 12/27 A kérdező kommentje:

Igen két különböző fajta, de nem értem mi evvel a baj? Attól hogy mások a szüleik még lehetnek ugyanolyan szépek, okosak és erősek. Sőt azt mondják hogy a keverékek sokkal egészségesebbek, mint a pedigrések. Már többször is születtek nálunk kölykök (csak a szülők kb. ugyanolyan magasak voltak) úgy hogy tudom hogy hogyan kell velük bánni.

Nem szeretném hogy szülés közben bármi baja essen a kutyusomnak vagy a kölykeinek, tehát nem fogom őket pároztatni, megnyugodhattok!!!!!

u.i. Köszi mindenkinek aki írt!!!!!

2011. máj. 11. 15:50
 13/27 Akiteki ***** válasza:
Hogy örülünk!
2011. máj. 11. 16:01
 14/27 anonim ***** válasza:
ha annyira értenél hozzá, mint írod, akkor ez a kérdés sem merült volna fel benned...
2011. máj. 11. 16:43
 15/27 Akiteki ***** válasza:
Mit írt, hogy mihez ért?
2011. máj. 11. 18:50
 16/27 anonim ***** válasza:

Ott van az utolsó válaszában, de idézem:

"Már többször is születtek nálunk kölykök (csak a szülők kb. ugyanolyan magasak voltak) úgy hogy tudom hogy hogyan kell velük bánni."

Ha annyira értene hozzá, fel se merült volna benne a kérdés, hogy összepároztassa őket...

2011. máj. 11. 20:47
 17/27 Akiteki ***** válasza:

Nem kell hozzá nagy szakértelem, hogy két kutya összeragadjon. :)) Ezért írtam be, hogy másnak is szemet szúrt-e.

... és így kerül egyre több kutya a sintértelepre...

2011. máj. 11. 21:54
 18/27 anonim ***** válasza:
Nah hát ennyi :D
2011. máj. 11. 22:28
 19/27 A kérdező kommentje:

Elnézést, de nem a véleményeteket kérdeztem, ha nem tetszik az amit csinálok (kérdezek) akkor nem írtok, hanem törődtök a saját dolgotokkal.

Mellesleg kikértem egy állatorvos véleményét (kitartó típus vagyok) és az azt mondta, hogy nem nagy baj, ha a nőstény erős, egészséges, a legrosszabb esetben megműtik.

2011. máj. 12. 21:15
 20/27 anonim ***** válasza:
73%
Jó állatorvos az is...főleg neki nem kéne támogatnia a szaporítást, nem tudom egyáltalán elhigyjem-e amit most mondasz...
2011. máj. 12. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!