Miért ne pároztassunk alacsony szukát magas kannal?
Igen két különböző fajta, de nem értem mi evvel a baj? Attól hogy mások a szüleik még lehetnek ugyanolyan szépek, okosak és erősek. Sőt azt mondják hogy a keverékek sokkal egészségesebbek, mint a pedigrések. Már többször is születtek nálunk kölykök (csak a szülők kb. ugyanolyan magasak voltak) úgy hogy tudom hogy hogyan kell velük bánni.
Nem szeretném hogy szülés közben bármi baja essen a kutyusomnak vagy a kölykeinek, tehát nem fogom őket pároztatni, megnyugodhattok!!!!!
u.i. Köszi mindenkinek aki írt!!!!!
Ott van az utolsó válaszában, de idézem:
"Már többször is születtek nálunk kölykök (csak a szülők kb. ugyanolyan magasak voltak) úgy hogy tudom hogy hogyan kell velük bánni."
Ha annyira értene hozzá, fel se merült volna benne a kérdés, hogy összepároztassa őket...
Nem kell hozzá nagy szakértelem, hogy két kutya összeragadjon. :)) Ezért írtam be, hogy másnak is szemet szúrt-e.
... és így kerül egyre több kutya a sintértelepre...
Elnézést, de nem a véleményeteket kérdeztem, ha nem tetszik az amit csinálok (kérdezek) akkor nem írtok, hanem törődtök a saját dolgotokkal.
Mellesleg kikértem egy állatorvos véleményét (kitartó típus vagyok) és az azt mondta, hogy nem nagy baj, ha a nőstény erős, egészséges, a legrosszabb esetben megműtik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!