Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám sokszor bámul engem,...

A kutyám sokszor bámul engem, mint amikor kaját kér, de nem eszek, miért csinálja?

Figyelt kérdés

Felhúzza a füleit is, mint amikor nagyon figyel, olyan a tekintete mint amikor kunyerál, egyébként nem adok neki olyankor, de mindig bepróbálkozik. Bámul nagyon, szinte szugerál. Ránézek, mondom neki: mi van, mit szeretnél? ilyenkor még előrébb hajol és még erősebben néz, miért csinálja? Tök vicces.

Aztán ha sokáig nézem én is. elkezdi csóválni a farkát.

2011. máj. 10. 14:45
1 2
 11/16 Akiteki ***** válasza:
71%
Csodál, hogy milyen szép vagy! :))) És puszit akar adni. :))
2011. máj. 10. 15:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Ilyenkor én is tovább nézem, amíg el nem kezdi csóválni a farkát, és akkor odajön,odadörgölőzik. vagy kapásból magamhoz hívom, kicsit megdöncölöm. Gondolom, hogy valamit akar. Csak kiváncsi voltam, konkrétan miért lehet, persze ezt így nehéz megmondani, de hátha másnak is van ilyen.
2011. máj. 10. 15:15
 13/16 A kérdező kommentje:
:D Mindketten lányok vagyunk :)
2011. máj. 10. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyszeruen a kutya okosabb mint te !!Olyankor mikor ezt csinalja adj neki valami etelt es jatsztok ketten;)
2011. máj. 10. 16:00
 15/16 zsuzsabazsa ***** válasza:
Szereti, ha beszélsz hozzá. Meg akar fejteni téged.
2011. máj. 10. 16:38
 16/16 anonim ***** válasza:

némi útmutatást, törődést, "figyelmet" igényelne...

képzeld bele a helyébe magad kutyaként-mindene megvan?

nagy séták minden nap a magabiztos EMBER mellett, biztonságos kuckó, nyugodt, kiegyensúlyozott strukturált életvitel, stressz mentes követői szerep a családban, játék a fajtársakkal stb.

2011. máj. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!