Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyat vegyek?

Milyen fajta kutyat vegyek?

Figyelt kérdés

kerlek ird le a tied

mien fajta

hany eves

lany vagy fiu

neve

szereted e ot

2011. máj. 10. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
3 éves, kan puli tacskó keverékem van, és úgy vagyok vele, mint szülő a gyerekével, nekem Ő a legszebb és Ő a legokosabb, mert az ENYÉM.
2011. máj. 10. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem úgy kellene kutyát választanod, hogy kinek milyen van, hanem hogy neked mik a lehetőségeid, igényeid.
2011. máj. 10. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
estleg írhatnál arról, hogy mik a terveid vele, mennyire vagy te magad aktív, telik e egy törzskönyves kutyára, zsebkutya vagy az óriás tetszik, komoly legyen, vagy 10 évesen is bohókás?
2011. máj. 10. 14:42
 4/6 dzseni100 ***** válasza:

Szia

Sokak szerint a puli csunya meg harapos de ez NEM igy van nekünk 2db is van és nagyon alázatos kőnyen tanulékony és nagyon kedves szófogadó .És nem csunya ha minden évben lenyirják a szőrét nem muszáj mindig kozmetikushoz vinned nyird le te magad és fésüld ahányszor csak tudod. Sok sikert

Fajtája:Puli

Hány éves:3

Lány vagy fiú:Fiú

Neve:Boby-G

És hogy szeretem e ez nem kifejezés NAGYON

2011. máj. 10. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem is beszélve a az intelligenciájukról, a pulik fantasztikusak.
2011. máj. 10. 17:50
 6/6 D.O.81 ***** válasza:

Kérdésed számodra nézve veszélyes.

Ugyan is mi van, ha ez alapján egy olyan társat szerzel, amit nenm fogsz tudni kezelni.

A kérdésed alapján nagyon első kutyásnak nézel ki.

Van egyáltalán valami elképzelésed mit várnál el tőle?

Cél és elvárás nélkül egy kutya nem nagyon tud minta szerűen viselkedni, mert nincs mihez igazodnia.

Sok szerencsét!

2011. máj. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!