Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért mindig az kell neki ami...

Miért mindig az kell neki ami nálam van? :D

Figyelt kérdés
szoktam zoknikkal játszani a kiskutyámmal, mert imád velük játszani, és mindig odaadom neki a zokni egyik párját amit ő peckesen elhordoz, majd én elkezdek "játszani" a zokni másik felével. ilyenkor neki mindig az kell. akkor odaadom neki, és elveszem az övét, akkor megint az kell neki ami nálam van. Náluk (kutyáknál) miért van ez/ hogy van ez?
2011. máj. 9. 19:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
istenem -.-" ez csak játééék ha nem adom neki oda néha-néha akkor megunja és nem akar majd játszani! nem lesz sikerélménye és megunja és ott hagy engem! ne mondjátok h nem szoktatok kötélhúzást meg egyéb ilyen-olyan játékot játszani hanem csak: rossz kutya az nem a tiéd! meg nem adsz neki semmit oda... hadd játszam már vele!!
2011. máj. 28. 23:09
 12/15 nory0722 ***** válasza:
Pont ezt akartam írni:) Hogy néha én is odaadom neki,mivel örző-védőn is így szokás. Ha elkapja a kart vagy mást,akkor a kiképző odaadja neki,hogy sikerélménye legyen,de utána vissza is veszi tőle:) Tehát a helyes ez. Néha add oda neki,de ne mindig,és utána vedd el tőle fél perc múlva:)
2011. máj. 29. 13:10
 13/15 A kérdező kommentje:
nah.. ezt csinálom én. szóval azért nem értem, hogy miért "csináltunk" belőle ilyen nagy ügyet..
2011. máj. 29. 19:49
 14/15 nory0722 ***** válasza:
Nem értem,szerintem senki nem csinált belőle nagy ügyet,csak félre értés volt. Mivel te azt írtad,hogy mindig az kell neki,ami nálad van,és ha odaadod,akkor megiint a másik kell. Nem pedig azt,hogy néha adod csak oda. Ennyi volt az egész,ez pedig nagy különbség! Az egyik a falkavezérsékről szól,mégha most játéknak is tűnik,a másik pedig csak a játékról,kiképzésről.
2011. máj. 29. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem 3 kutyám van. A rangsor közöttük játék során alakult ki. Nekik nem csupán játék. Minden állatkölyök a játék során készül fel az életben maradásához szükséges számtalan dologra.
2011. máj. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!