Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek való nekem rottwei...

Szerintetek való nekem rottweiler?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Szeretnék vásárolni egy rottweilert. Sport szerető vagyok szeretem a hoszzú sétákat is. Időm lenne nevelgetni. Határozottnak tartom magam de nemtudom,hogy nőként mennyire sikerülne tekintélyt szereznem kutyám előtt. Gyerekkoromban már volt ilyen fajta kutyája a családnak de akkor édesapám volt az a személy aki a kutya teljeskörű gazdájának mondhatta magát bár még most is emlékszem,hogy imádtuk egymást a kutyával engedte magát dögönyözni. :) Szerintetek alkalmas lennék?
2011. máj. 9. 16:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Rottinak azért ajánlanám a kutyasulit, "B tervnek" elég rossz ötlet, hiszen ha az "A terv", tehát hogy egyedül megpróbálod, nem jön be, akkor a B terv rohadt drága és hosszadalmas lesz... Rottit könnyű elrontani, az a baj... én suliba mennék vele, de egyébként vállald be nyugodtan, pláne, ha tapasztalatod is van a fajtával :)
2011. máj. 15. 14:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennél jobb gazdit nem is kívánhatna egy rottweiler :)
2011. máj. 15. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!