Mit lehet tenni ezzel a bácsival?
Most újítják fel szüleim a kerítést, ezért csak egy sima drótháló van kifeszítve. Minden nap elsétál a házunk előtt egy bácsi a kutyájával és csak most vettem észre miért ugatták eddig más kutyák olyan vadul:
szorosan a kerítések mellett vonul, és a sétabotjával be-be nyúlkál a rácsokon, direkt hergeli, ütögeti, bántja a kutyákat.
Minap egyik kutyám pofáján egy véres sebet fedeztem fel...szerintem a bácsi volt, mindig kb. ugyanakkor sétál erre...Holnap megpróbálom lefilmezni, szerintetek jó ötlet? Vagy lehet így bármit tenni ellene?
15/F
jó ötlet a fényképezés, lehetőleg kivehető legyen, hogy mit művel. aztán a fényképekkel keresd meg az állatvédőket, talán tudnak segíteni, hátha más is tett bejelentést.
vannak ilyen emberek, akik örülnek, ha utcahossznyira üvöltenek a kutyák.aztán meg nekik áll feljebb, hogy azok a büdös dögök.
pedig bennük van egy jó adag perverzítás.
ne hagyd annyiban, főleg, ha tudod bizonyítani.
Anyukámnak mondtam, de szerinte túllihegem a dolgot.
Rendőrséggel még nem fenyegetőztem neki, csak azt ordítottam, hogy "hagyja abba, normális, mit csinál?".
Jól van, remélem holnap le tudom filmezni. Lehet hülye vagyok, de tényleg nagyon zavar. Köszi a válaszokat, tanácsokat!
Én kimennék, hátulról óvatosan becserkészném, és váratlanul, de irgalmatlanul valagba rúgnám.
Nálunk is volt egy nyanya, ugyanezt csinálta. Aztán mikor szóltam, közölte, hogy milyen hülye kutyáim vannak, hogy megugatják.
Nekem is ilyenek a szüleim :)
Én már olyan balhét csináltam volna, főleg ha figyelmeztettem arra, hogy ne csinálja...
Követni kezdeném.. és ugyan ezt csinálnám amit ő most.. ordítanám, h:
Na most ez milyeeeen? XDDDD tata.. XD
De am a viccet félretéve, ezt nem hagyhatod annyiban.... a kutyád jöhet ki a legrosszabbul belőle, mert ha egyszer úgy adódik, hogy nyitva lesz a kapu, jön a bácsi, a kutyád meg megkapja. Mert tudniillik a kutyák megjegyzik azokat a dolgokat/embereket akik bántották, vagy ez esetben hergelték. Aztán meg ti jöttök ki rosszul belőle. Tehát FILMEZD le, hogyha ez bekövetkezne, legyen bizonyítékod!! Jobb félni, mint megijedni :D
Múltkor egy hülyegyerek hazafelé a suliból azzal szórakozott, hogy vonított a kutyáimnak. Persze ők azonnal csatlakoztak.
Tudni kell, hogy nálunk jól működik a petpalackos módszer: Aki ordít, azt megcélozom vele. Még sosem sikerült eltalálnom, de a zaj eltereli a figyelmét és inkább azzal foglalkozik utána, hogy leoperálja a kupakját.
Kirohantam és láttam, hogy a gyerek ordít legjobban. Egészen kivételesen sikerült eltalálnom. Csak állt csodálkozva, hogy mi történt, ezek után el tudtam neki magyarázni, hogy nálunk ez jár a hangoskodónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!