Világoskék szemű skótjuhász?
Figyelt kérdés
Skótjuhászból én még nem láttam ilyen szeműt, ez ritka vagy teljesen normális? És van ennek külön neve, vagy hogy keressem ha ilyet szeretnék venni?
2011. máj. 9. 13:55
1/8 anonim válasza:
A blue-merle színváltozatnál gyakori, Ez elfogadott a standard alapján is. Érdeklődj tenyésztőknél!
2/8 anonim válasza:
Nem,ez standartól eltérés, Ha törzskönyves,akkor felülbélyegzendő, tenyésztésre alkalmatlan. Olyan mintha szinhibás lenne.
3/8 anonim válasza:
Igen de ez egy tricolor collie.
Itt nem megengedett a kék szem. Tehát standartól való eltérés
4/8 Akiteki válasza:
Sok fajtánál előfordul. Néhánynál megengedett vagy szőrszínhez kötött, némelyiknél pedig tenyésztésből kizáró hiba.
5/8 anonim válasza:
ez valószínűleg egy sable merle kutya ami collieban nem elfogadott. De a blue merle kutya szeme nyugodtan lehet kék.
Ő az én kutyám:
egyik szeme kék a másik barna
6/8 anonim válasza:
Csak hogy pontosítsak, én nem állítóttam, hogy a képen blue merle színű skótjuhász van, csak a kérdésre válaszoltam, hogy igen, létezik kékszemű, a blue-merle.
Elnézést, ha nem voltam pontos, én is tudom, hogy a képen nem az van, és ami hiányzott, hogy ez ebben az esetben nem megengedett szemszín.
7/8 A kérdező kommentje:
Jaaj, akkor nem is nagyon fogok ilyet találni? Mert nekem pontosan ilyen kéne mint a képen, nem blue merle.
2011. máj. 9. 21:03
8/8 anonim válasza:
ilyet nem...senki nem tenyészt ilyet mert ez egy hiba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!