Miért kell mindenkit rögtön leszaporítózni?
Finoman megjegyzem, bar nem 100%-osan a temaba vag:
A eletkor nem kivaltsag, hanem alapot.
Igen, vannak néhányan akik eléggé elvakultak a témában, de én meg tudom érteni őket, hiába tépik a szájukat, próbálnak tenni valamit, mégis vagon szám jönnek az ilyen kérdések " Egy éves extra mini yorki kutyusomat szeretném fedeztetni, hogy keressek neki kant?" " stb stb. és már jön is a (nyers) válasz reflexből.
A kérdés milyenségéből meg lehet tudni, hogy kompetens-e valaki kutyázásban vagy nem. Tenyésztők szerintem mint kérdezők nincsenek sokan az oldalon, inkább válaszokkal próbálnak segíteni.
Az érdeklődős kérdések meg... " Ma reggel eszembe jutott, és azon morfondíroztam, de csak elméleti kérdés, tényleg :):) " az ilyenek is kamuk legtöbbször, az érdeklődők csak azt akarják megúszni hogy ne oltsák őket az oldalon, és ugyanúgy felhasználják az infót.
Aki x éve tenyészt, az nem itt a tizenéves iskolaszökevényeket fogja megkérdezni ha nem ért valamit. Vannak tenyésztő ismerősei, egy jó állatorvosa, ismerős küllembírók-kiképzők, azokat fogja. Nem vadidegen (dilettáns - hozzá nem értő), legtöbbször semmiféle tenyésztési tapasztalattal nem rendelkező egyéneket.
Itt csak az kérdezget aki ész nélkül szaporít és annyira hülye hogy az állatorvos telefonszámát sem tudja (és a google is ismeretlen dolog neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!