Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyek?

Milyen kutyát vegyek?

Figyelt kérdés
AZ elképzelésem kistestű, játékos, nem túl harapós, lehetőleg szobatiszta(de nem muszáj). és ha tudtok akkor a kutya" személyleírását" is.:D ja és kerestem a googlen de nem jön be a google.
2011. máj. 8. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem palotapincsim volt,csak jókat tudok mondani róla.Szobatiszta lett hamar.Ari volt a gomb szemeivel,és a benyomódott gomb orrával.Nagyon tud idomulni az ember szokásaihoz.Reggel sosem ébresztett fel,megvárta,míg felkeltem és kivittem.Sosem harapott meg senkit.Hagyta magát,bármit lehetett vele csinálni.Édesen pattog a füle,megy a lába amikor sétáltatod!Mindíg olyan mintha nevetne.

Jó választást! :-)

2011. máj. 8. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt hogy ne legyen harapós és szobatiszta legyen csak te tudod belenevelni a kutyába, ezek nem fajtatulajdosnágok. Amúgy attól is függ hogy volt-e már korábban kutyád és hogy mennyire akarsz komolyan foglalkozni vele. Első kutyának én biztos örökbe fogadnék egy gazdátlan állatot. Te is rájöhetsz majd ebből hogy mennyire vagy alkalmas gazdi és hogy mennyit tudsz/akarsz foglalkozni a kutyussal, aztán ha úgy gondolod van rá erőd időd és pénzed akkor később akár bővítheted is a falkádat, de szerintem a menhelyeken érdemes elsőként nézelődni, vagy ha van ismerős aki ajánl elvihető kutyust akkor ott. Persze állatorvos, oltások, kutyachip, törzskönyv azért legyen meg.
2011. máj. 8. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem bichon havaneséim vannak. Nagyon okos kutyák, könnyen taníthatóak:) belopja magát a szívedbe. ha pisilnie kell felébreszt téged és jelez, nagyon játékos, bohókás, hamar szobatisztává válik :)) persze kiskorában kicsit sunyi és ellopja a zsepiket és szét tépi :D:D de persze kinő belőle:) nagyon vágyik a szeretetre.:) de csak akkor ajánlom, ha sokat tudsz vele lenni :) és semmi pénzért nem dobnád ki :)) nagyon imádnivalóak :))
2011. máj. 8. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Beagle :)

a szobatisztaság stb. nevelés kérdése

2011. máj. 8. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Felnőtt kutyus menhelyről, de inkább ideiglenes befogadótól . Az ideiglenes gazdik már szobatiszta kutyust adnak, és nagyon jó leírást tudnak adni a jelleméről is. Ott már van chip, oltás, legtöbb esetben már az ivartalanításon is túl van. Neked már csak szeretgetni kell.
2011. máj. 8. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Látogass el egy menhelyre ahol rengeteg kutyus vár befogadásra, ott vannak fajtiszták is akiket az utcára dobtak anno ki stb.. :) ott nagyon sok a választék!
2011. máj. 8. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!