63 napig vemhes a kutya, akkor még nem ellik ugye?
Figyelt kérdés
most 53 napos,és valami átlátszó folyik belőle.2011. máj. 6. 20:30
11/14 Akiteki válasza:
A tenyészkutya gazdája tenyésztő.
Aki ilyen alapdolgokkal tisztában van, és az állatorvosával konzultál.
12/14 A kérdező kommentje:
Mindent elolvastam,láttam sok ellést is.Folyamatos kapcsolatban vagyok az állatorvossal.De ha rendesen válaszoltok,mint ahogy valaki meg is tette,(de azért biztos ami biztos megmutattam az orvosnak is),akkor nem csinálok feleslegesen h'lyét magamból az orvos előtt.Aki azt mondja,hogy minden para nélkül profi módon ment bele az 1. ellésébe a szukájával,az hazudik.
2011. máj. 7. 11:01
13/14 anonim válasza:
Ha az orvosod hülyének néz, mert nem bízol semmit a véletlenre, és mondjuk szakemberek szavábín bízol, nem vadidegen parasztokéban, akik ide járnak, akkor cserélj dokit.
Mellesleg jobb volna, ha ilyen esetben minimum a te kutyáid tenyésztőjét/tenyésztőit hívnád fel, ők nem néznek hülyének, és rengeteg jótanáccsal tudnak szolgálni.
14/14 A kérdező kommentje:
A szukám tenyésztője ellátott tanácsokkal,de ilyen apróságokkal nem akartam felhívni.Ő is csak azt mondhatná,hívjam az orvost a biztonság kedvéért.Jó,nem szó szerint néz h'lyének az orvos,de ti nem tudjátok,mennyit zargatom szegényt.Bár amíg fizetek érte...
2011. máj. 8. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!