Palotapincsit lehet udvaron tartani?
Figyelt kérdés
Kislányom (2 és fél éves) kapott a nagyszüleitől húsvétra egy palotapincsit(persze,hogy minket nem kérdeztek meg előtte),és eddig még nem hoztuk el,náluk van,de már ki vannak akadva,hogy nem azért vették meg,hogy náluk legyen,de én meg a lakásba nem szeretném tartani,mert ugy néz ki,hogy allergiás a kislányom,de még tesztet nem tudnak csinálni,és igy addig a házba egy térbe a gyerekkel bezárva nem akarom tartani,nehogy baja legyen a kislányomnak,ezért gondolkozom az udvaron.2011. máj. 6. 16:53
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.a párom szülei azok,akik minden jogot fenntartva hülyeségeket csinálnak.én szüleim előbb kérdeznek szerencsére.nem tudom,lehet megpróbáljuk,mert a kislányunk,meg a párom is nagyon ragaszkodnak hozzá.Amugy azt hiszem 5 hónapos kutyáról van szó
2011. máj. 6. 18:51
12/13 anonim válasza:
Szerintem valakinek oda kéne adnotok a kutyust amíg pici.Így még könnyebb mint később.Gondolom nem szeretnéd,hogy kislányodnak bármi baja legyen tőle.Még csak az esélyt megadni is a dolognak.Nekem is palotapincsim volt,és tudom,hogy nagyon aranyos,de eléggé kényes is.Nagyon nem szereti a hideget,és nagyon szeret emberek közt lenni.Jó lenne neki egy olyan hely ahol kedvére mehet a lakásban,és mindíg emberek közt lehet.Szerintem,de ez az én véleményem.
13/13 anonim válasza:
Persze lehet.Nekünk is palotapincsink van és amióta megvettük kint van és semmi baja.Van neki háza is de nem ment bele.Éjjel nappal kint van és szeret kint lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!