A palotapincsit lehet udvaron tartani?
"a tesóm kutyája barátságos eddig az összes kutyát befogadta ami csak vol"
Miért, hány kutyátok volt már és mi lett velük? :)
Szerintem a legtöbb kutyus tartható kint (attól függetlenül, hogy én ien picurkát bevinnék), a lényeg hogy sokat foglalkozzatok velük és ne csak a kertbe legyenek kidobva, azzal a felkiáltással, hogy kezdjetek egymással valamit, mert nekünk nincs kedvünk, erőnk, időnk rátok.
Lehet udvaron tartani, csak vigyázz, mert szökős!
Nekem volt és mindig keresni kellett...
Mindig elment, ha el lett engedve aztán kereshettem...
De lehet h csak én jártam így. Sok sikert hozzá!
Nem is értem hogy jut ilyan az emberek eszébe, az meg végképp felfoghatatlan, hogy vannak emberek akik így tartanak egy 6-7 kiló TÁRSASÁGI kutyát.
és NEM, nem lehet az udvaron tartani ... sem lelkileg, sem testalkatilag nem megfelelő erre!
Nem kell hazavinned mégegy kutyát azért hogy kínozd. Ne a saját önös érdekeid nézd ... csak akkor vigyél haza kutyát ha ugy tudod tartani ahogy megérdemli.
Én vagyok,akinek kint van 2. Próbáltam bent altatni őket kis koruktól,de nem lehetett.Imádnak kint rohangászni,ugatni,nekik uncsi,hogy mi alszunk :)
Nappal persze a seggünkbe vannak egész nap,nagyokat sétálunk, úszni járunk,imádják!
Azért a kint tartás,és a kib@szás a kertbe nem ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!