Mit szóltok ehhez? Szerintem felháborító és szomorú!
"yorki 2éves mini 1kg 70dkg jólfedező kan eladó 40eft-ért.most lett nyirva.cserélem szukára vagy idegen kanra.tel:"
Vérbeli szaporító! Ha megnézitek a többi hirdetését is, ledöbbentek :'(
Annyira sajnálom az ilyen kutyákat. Börtönnel kéne büntetni a szaporítókat!
Hát, aki szereti a kutyákat, tanulhatna tőle.
Van kutya, akit egész életében ütöttek, vertek, éheztettek, láncon tartottak.
És mégis képes szeretni az embert és bízni benne.
Az állattól lehetne emberszeretetet is tanulni...
A válasz megírásának időpontja: 05-07 19:03
Neked válaszolnék!
Nem, nem nyaljuk kis a kutyánk s3ggét, csak van eszünk, és használjuk.
Tegnap is tele voltak vele a hírek, h németjuhászok megöltek egy 6 éves kisfiút. Az apját nyiffantanám ki a kölyöknek. Idegen kutyákkal, felügyelet nélkül hagyni egy kisgyereket? Nem ismeri a kutyákat, a gyerek pedig nem ért a kutyákhoz. Ennyi. Hozzá nem értő személyt SOSEM hagyunk egyedül kutyával.
Tudod, a kutya olyan, hogy akár egy mozdulat, akár egy szag, hang jelenthet neki támadást, neked pedig fel se tűnt az adott dolog.
És én "elvakult" vagyok. Inkább 1 kutya élete, mint 100 éhező kölyök. A kutya sose ártana neked szánt szándékkal, nem bánt meg, nem áskálódik, nem gyilkol hatalomvágyért, stb. Az ember meg semmi máshoz nem ért, csak a pusztításhoz. A földnek az lenne a legjobb, ha minden ember - igen, mindegyik - megrohadna végre.
Little Red - én is elfogult kutya- és állatszerető vagyok.
De.
Vegyél példát a kutyáról!
A kutyát az ember üti, veri, éhezteti, kínozza, elveszi kölykét, láncra veri, felgyújtja, kicsapja - és még eszembe sem jut annyi kegyetlen és irgalmatlan dolog, amit művel.
...és a kutya mégis szereti az embert, bízik benne és hűséges társa tud lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!