Rottweiler vagy Argentín dog?
Akármelyik fajta, csak tenyésztőtől.
Amúgy szerintem dog :))
igen persze az alap, hogy tenyészttőtl, vagy fajtamenttőktől.szerintem olvasd el a fajtaleírésban h milyen a jellemük és azerint válassz.
nekem az alapján inkább a roti tetszik, de külsőre meg a dog.
ugyhogy én rotit vennék.
Ez egyedül az életmódodtól függ és attól, mennyi időt és engergiát szánsz a kutyádra, meg hogy mit vársz tőle.
Gondolom, neked elsősorban a kinézet a fontos, meg hogy melyik kezelhető könnyebben, vagy melyik "félelmetesebb"...
Nem tudom, lehet hogy más másként van vele és hiba magamból kiindulni.
De a kutya nekem jóbarát, családtag -- ezért nem más véleménye alapján választok.
Sőt, volt, hogy a kutya választott engem.
Sosem azt néztem, hogy melyik tetszik, hanem hogy melyiknek van nagyobb szüksége segítségre.
Szépek nagyon az argentin dogok, csak baromi nagy az esélye, hogy süketet v súlyos allergiásat fogsz ki.
Azzal meg semmi gond nincs ha a küllemét is figyelembe veszed a választásnál...
Rotim még nem volt, egy argentinnal mindennapi kapcsban vagyok és nekem nem kéne. Iszpnyat kemény eset és még kényes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!