A kutyáknak van orgazmusa?
ma 16:36
Honnan tudod, hogy fájdalmas? Megkérdezték, megmérték? Mivel?
Onnan, hogy sokszor a fedezés ha nem profi a gazdi, meg a szuka is és a kan is, olyan rossz élmény tud lenni, hogy soha többet nem hajlandó fedezni a kan, vagy hagyni magát a szuka...Tenyészkanokat rendszeresen tönkretesznek ezzel a tudatlan gazdák. Nem tudom láttál-e már kutyapárt összeragadva, de nem tűnnek boldognak.
Amúgy vannak rá etológiai vizsgálatok is, amik bizonyítják.
Beírtam a keresőbe, és ezt találtam:
"
Az állatok orgazmusa ugyanolyan kutatott terület, mint a női orgazmus. Egyre több példát találnak a szakemberek arra, hogy az állatok nem csak utódnemzés céljából keresik egymás társaságát.
Egy biztos: az állatok nagyon sok időt töltenek szexszel, és nem is feltétlenül fantáziátlanul. A bonobó majmok például a hippikhez hasonlóan közösségekben élnek, amelyekben körülbelül 90 másodpercenként történik szexuális aktus. Nincsenek kialakult párok, kis túlzással mondhatjuk, hogy mindenki közösül mindenkivel. A szex egyrészt jó időtöltést jelent, másrészt pedig a feszültségeket is oldja a csoporton belül. Milyen szociálisak ezek a bonobók! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!