Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mást is kioktatnak a kutyás...

Mást is kioktatnak a kutyás boltban?

Figyelt kérdés
Happy Doggal etetem a kutyám, néha egy kis kutyaszalámival vagy konzervvel ízesítve, és heti 2szer főzök neki csirkét rizzsel. Akárhányszor megyek neki kajáért, mindig valamivel belém kötnek. Persze a 740 Ft-os Happy Dog konzervet akarják rám sózni, és ha csak csirkét veszek, tápot nem, akkor meg leugatnak, hogy miért nem tápot eszik a kutya, anélkül, hogy megkérdeznék, csak csirkét eszik-e...
2011. máj. 5. 09:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Engem soha nem oktattak még ki. Egyszer fordult elő, hogy az állatorvostól az olcsóbb (de tapasztalatom szerint ugyanolyan jó) bolhairtó spot-on-t kértem a kutyának, és elkezdett nekem előadást tartani, hogy az mennyivel rosszabb, mint a drágább, majd meglátom, hogy nem fog úgy használni, és akkor pénzkidobás, a végén úgy beleélte magát, hogy már elég ellenségesen nyomta. Érdekes volt, de nem érdekelt, amit mond, mert tudtam, hogy az a szer is nagyon hatásos, csak nincs úgy körbereklámozva. Persze tökéletesen használt is.

Én meg nem vittem a kutyát többé hozzá, mert akinek ennyire fontos kétezer forint (hogy szó szerint lemegy érte kutyába), arra nem bízom rá az állatot.

2011. máj. 5. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne menj oda vásárolni többet!

Ha nem segítő szándékú a szövegelésük, akkor mehetnek a levesbe.

2011. máj. 5. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Kicsit erőteljes hangsúllyal mondd meg, hogy köszönöd, nem kérsz segítséget. És ha módod van, járj máshova. Nekem cicáim vannak, de még soha nem tapasztaltam hasonlót egyik helyen sem, pedig én sem a legdrágább RC-t veszem.
2011. máj. 5. 10:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem még sohasem ugattak le. Amit kértem, azt adtak, minden kommentár és beszólás nélkül. Fura egy bolt lehet, ahova te jársz.
2011. máj. 5. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez igazából üzleti kérdés, nem kutyáról szól. Néha nagyon fura eladók vannak a kisboltokba.
2011. máj. 5. 10:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem ugyan patkányom volt és nem kutyám, de a bolti eladó szakértelmét mutatja, hogy amikor fogkoptatót kértem a patinak, azt mondta, adjak neki nagy kavicsokat, meg köveket.
2011. máj. 5. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdemes webáruházból rendelni,sok helyen ingyen házhoz is viszik a cuccot.És sokszor olcsóbb is valamivel,mint a bolti ár.
2011. máj. 5. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ne hagyd ,hogy lehurrogjanak!Vagy ha ezt teszik,válaszolj vissza frappánsan,és többé nem fognak piszkálni.
2011. máj. 5. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!