Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen idősen kell leszálljana...

Milyen idősen kell leszálljanak a kutya heréi a hasfalából?

Figyelt kérdés
Van egy féléves mopszom, lehet hogy a kérdést rosszúl tettem fel, nem nagyon értek az ilyesmihez :) na tehát fél éves és eddig csak egy kis bogyót lehet érezni de azt is alig.. mikor kell leszálljanak neki a heréi?
2011. máj. 4. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ha féléves akkor ne várj tovább:D

Hogy jön ide a magyar:O?? Előbb bioszról beszéltél....

2011. máj. 4. 21:27
 12/18 Akiteki ***** válasza:

Semennyit ne várj, ha 10 hetes koráig nem szállt le, akkor már fél évesen nem fog.

Orvos kidobja.

2011. máj. 4. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Jah hogy a magyar oktatási rendszer ahham értelek:D Háát te zseniálisan nagy vagy:):D Én irigyellek téged :D
2011. máj. 4. 21:29
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ^^
2011. máj. 4. 21:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs mit:D legalább egy jót beszélgettem a magyar oktatási rendszerről :D meg a bioszról xd... :)
2011. máj. 4. 21:35
 16/18 A kérdező kommentje:
xD
2011. máj. 4. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Hímnős kutya...te jó ég...

Egyébként ha idáig nem szállt le a heréje, akkor már nem fog. Ivartalanítással egybekötve tessék megműttetni;) Mert 99% a valószínűsége, hogy a hasüregben maradt here elrákosodik idővel.

2011. máj. 5. 08:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Maximálisan, és elmétileg a toleráns határidő 4 hónap a hereleszállásának, de csak akkor, ha az nem a hasüregben, hanem a lágyékcsatornában van. Hasüregből már nem száll le ilyen korban, és picit korábban se. Megoldás, ahogy vfent írták, a műtét, ill az ivartalanítással egybekötött műtét, mivel nemcsakhogy egésségre káros hatása lehet, hanem az ilyen állat nem tenyészthető, mivel ezt genetikailag hordozza.(mopsznál gyakori)
2011. máj. 5. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!