Ilyenkor mit szoktatok csinálni?
ma már másodjára kötnek belém mert szerintük a kutya a harap.
1. eset:megyünk a kutyasétáltató réten.1 70 év körüli öreg teker 50-el meg két kisgyerekkel.A kisgyerek leesik a bicikliről,megálnak.odarohan a kutyám és elkezdni szimatolni és nyalogatni a gyereket.
erre az öreg:-megfogja a kutyámat és ott tartja magánál mert harap a kutya.
-na bmeg erre rohadtúl alergiás vok.mondom neki takarodjon inen a kutya sétáltató helyről és ne fogja meg a kutyámat mert kap 1 medvepuszit.
-és még öregnek áll fejjeb:-de a kutyád közveszélyes.
-maga is az emberiségre mondom.
2.eset:ugyanott sétálunk 2 öreg ott sétál megint(2 nő :D)
odamegy és szaglászik a kutyám és már megint azt mondják h harap.akk kapják be.
Egyszerű, ne engedd meg a kutyádnak, hogy odamenjen szimatolni. Az emberek nem szeretik az idegen kutyákat, mert nem tudhatják, hogy 'harapós'-e és ezért folyton hisztiznek, ha odamegy hozzájuk egy kutya.
Én sosem engedem, hogy mást szaglásszon a kutyám, egyáltalán nem is szeretem, ha idegenekhez odamegy, mert herótom van a sipákolástól, és az sem lenne szerencsés, ha valami idegbajos állatgyűlölő bántaná őt. Ha kérdezik, h meg lehet-e simogatni mondom persze, de nem hagyom hogy ő odamenjen máshoz.
Egyetértek az előttem szólóval. Ha jön valaki, pláne olyan aki feltűnést kelt, mert mondjuk sikítozó gyerek, száguldó bringás/görkoris, akkor azonnal magam mellé ültetem a kutyát, vagy ha nincs túl közel az illetőhöz, akkor kiadom az állj, fekszik parancsot.
És a többi sétáltató kutyás társamra is nagyon haragszom, ha szó nélkül hagyják, hogy idegeneket szaglásszon a kutyájuk.
az ilyenek miatt minősítik az egész kutyás társadalmat.
Nekem még sosem szóltak be, pedig elég kemény kinézetű kutyám van, ráadásul kettő. Max annyit szoktam mondani, hogy milyen jól nevelt, vagy a gyereküknek tenni egy megjegyzést, hogy "te mikor fogsz így szót fogadni?"
Ez egy hivatalosan kijelölt, bekerített kutyafuttató, vagy csak azért "kutyasétáltató rét" mert te úgy hívod?
ha nem hivatalos, akkor teljesen jogos, hogy a kutyádne menjen odamásokhoz. én is figyelnék egy idegen kutyára, ha az üvöltő gyerekemhez jön, mert nem tudhatom hogyan reagál. Ha a kedve gazda nem hívja be, bizony meg is fogom.
tehát ha nem hivatalos kutyafuttató,akkor ne engedd a kutyádmásokhoz.
Ha hivatalos,akkor nem tudom mit keresnek ott biciklisták.
utolsónak.
ne velem foglalkozz hanem saját magaddal.
ha neked is rossz napod van és mondjuk ideges vagy és akkor kiteszel 1 kérdést majd én is odafogom írni h faragatlan választ nem megérdemelő tiszteletlen furkó ovodás stb...
utolsó válasz annyit ért mint a pohár felvétele(semmit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!