Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj, ha a 6hós. Tacsim nem...

Kutyák és macskák kérdése:

Baj, ha a 6hós. Tacsim nem eszik meg mást csak a húst? Nem eszik semmilyen kutyáknak gyártott tápot és konzervet sem.

Figyelt kérdés
Viszont amit főzök neki, azt szereti. Csontról lefejtett hús, zöldségek stb. Milyen zöldségeket adjak neki, hogy ne legyen vitamin szegény az étrendje, és mik a kerülendő ételek? Köszönöm annak aki tud segíteni!
2011. máj. 4. 12:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az, hogy főznöm kell neki, nem gond, a rágással sincs baj, mert egy csülökcsontot 3nap alatt ledarált. csak attól tartok, hogy nem kap elég vitamint a főtt kajával. Úgy is próbáltam már, hogy a húshoz kevertem a szárazat, rá se bagózott egész nap. Köszönöm a válaszokat, várok még ötleteket!
2011. máj. 5. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha most valogatossa neveled, sosem fog normalisan enni. Nem artasz neki azzal, ha 3 napig nem eszik, ha a lehetosege megvan ra. Tedd le neki minden nap a vacsorajat (kolyoknek valo szaraztap uresen, nem kell hozzatenni semmit, benne van minden, amire a kolyoknek szuksege van), es ha nem eszi meg, negyed ora mulva vedd el. A kutya allat, osztonei vannak, ha eleg ehes lesz, meg fogja enni!!! Es kozben megtanulja, hogy a gazdi a falkavezer. Lattam olyan elkenyeztetett tacskot, aki teljesen elhizott, es ha nem tetszett neki, amit a taljaban talalt, bokan harapta a gazdajat. A tacsik hosszu gerince es rovid labai miatt amugy is nagyon oda kell figyelni az etetesukre, nehogy kesobb egeszsegugyi problemai legyenek.
2011. máj. 5. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg annyit, hogy varhatsz meg olyan valaszokra, amik jobban fognak tetszeni, de nem a levegobe beszelek. Ez a szakmam. Allattenyeszto agrarmernok vagyok, tudok egyet s mast az allati takarmanyozasrol, es tobb, mint 10 eve kutyat tenyesztek. Nalam is elofordultak valogatos kutyak, de nehogy mar o legyen a kitartobb! Mindegyik kutyam tapot eszik es szeretik, legalabbis abbol itelve, hogy 1 perc alatt betermelik.
2011. máj. 5. 13:07
 14/14 anonim ***** válasza:

nyugi nem lesz semmi baja.!:)ne izgulj. a farasok, kóbor kutyák napokig kénytelenek éhezni ha nincs zsákmány és megmaradnak. amugy is van olyan nézet h kell heti 1 koplalónapot tartani, mert a kutyák gyomra nem a mindennapi táplálkozásra "készült".

ha igazán éhes lesz enni fog. nem fogja halálra kinozni magát!:)kiratóak a tacsik, ennyi. semmi nasi, csak lerakod a kaját mindig ugynakkor és pár nap mulva enni fog. ha nem gond a főzés, akkor nyogodtam csinálhatsz neki főtt csirkehúst, vagy kevés paprikával pörlötsre varászolt csirkét, marhát amit akarsz, meg májat, zöldégekkel. ezektől szagosabb lesz a táp. a kutyáknak inkább a szag a fontos mint az íz.

nem akarok vájkálni a pénztárcádban, de vehetsz középkategórisá prémium tápokat is: josera, dog chow és társai. ezek jók és olcsók, főleg egy tacsinak.

sok szerencsét!

2011. máj. 5. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!