Hogy lehet erről lenevelni?
Figyelt kérdés
Kérdésem csupán elméleti,lehet,hogy a szitu be sem következhet. Adott egy kutya, és én,úgy,hogy én vagyok a falkavezér,és ezt a kutya tiszteli is. Ha valami miatt mégis rámmordul evéskor,hogyan büntessem fizikai fenyítés nélkül?2011. máj. 3. 21:09
11/12 A kérdező kommentje:
Nálunk a gesztusevés jött be. Az én kutyáim táljába én is kotorhatok,ha akarok. Barátnőméknél mindenki kivonul a szobából ha a kutya eszik,és síri csendben várják,hogy befejezze. Ha valaki szól, a kutya morog. A család ül,és csak akkor kezdik folytatni a dolgokat,ha a kutya megkajált :S
2011. máj. 4. 18:34
12/12 Akiteki válasza:
Az igen! Remélem a labdát is visszahozzák, ha eldobja a kutya. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!