Milyen kutyafajtát javasolnál nekem?

Én meg a shar-peit ajánlom,nekem az van,kislány,nagyon barátságos,család,- és gyermekszerető.
Tévhit a shar-peiekkel kapcsolatban,hogy vadak lennének.A tévhit alapja,hogy a évszázadokkal ezelött vörösborral itatták ezeket a szerencsétlen négylábuakat,az pedig elvette az eszüket,ezért lettek úgymond harcikutyáknak kikiáltva.Ma már normális tenyésztő csak úgy ad el kutyát,hogy beleíratja az adás-vételi szerződésbe,hogy az új gazdának tilos a kutyát harcoltatásra használnia.

lhasa apso: [link]
törpe schnauzer: [link]
boston terrier: [link]
Azt ne feledd hogy egy egészséges fajtatiszta kutya 70.000ft felett van, főleg ha valami ritkábbat szeretnél.
Ha csak hobby célra keresel, és nem ragaszkodsz egy bizonyos fajtához érdemes elgondolkodni az örökbefogadáson is.
Alapítványoknál igazán különleges jó sikerült kis keverékeket lehet találni, de még fajtatisztákat is

Köszönöm a válaszokat! :)
A bullterrier fajtával erősen szemezek :D
Köszi. Erőteljesebbre gondoltam. Bullterrier lesz. :)
Jövő héten körbenézek menhelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!