Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet még mit kezdeni?

Lehet még mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves német juhász kutyám.Még nem lett jó házőrző még az idegennel is nagyon kedves.Vártam hátha jó házőrző lesz.Mit tegyek hogy jó házőrző legyen,vagy már nem lehet?
2011. máj. 3. 18:40
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem 20:13 hogy a 10 hónapos kutyád mit tud!!!Az engem nem zavar,nem érdekel,sőt nem is kérdeztem!
2011. máj. 3. 20:31
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!;)
2011. máj. 3. 20:32
 23/28 anonim ***** válasza:

Még alakulhat a kutyád és lehet belőle jó házőrző , főleg ha képzitek is.

De sajnos attól hogy németjuhász , még nem biztos hogy jó házőrző is lesz.Van 1-2 ismerősöm akinek a németjuhászát ha agyonverné a segéd , akkor sem támadna vissza mert ilyen ennek a kutyának a tulajdonsága.A másik dolog hogy nem is mindegyik kutya bírja a védőösztönös terhelést , de ez majd idővel kiderül úgyis.Nem akarlak elkeseríteni vagy lebeszélni , de erre is fel kell készülni.

2011. máj. 3. 20:48
 24/28 anonim ***** válasza:

Most a szövegértésetekkel van baj, hogy nem értitek mi van odaírva? az én kutyám 10 hónapos. marha jó örző védőn, öl meg minden, MÉGSEM TÁMADJA MEG AZ IDEGENT, mert a természete nem olyan

Ez azt jelenti, hogy bár megy az örző védő ( mert ilyenkor már játékból mehet, de rendesen) mégsem támad meg senkit, mert ILYEN A TERMÉSZETE

2011. máj. 3. 21:45
 25/28 A kérdező kommentje:
Jó olyan a természete hogy nem bántja az embert az idegent.De német juhász?
2011. máj. 3. 21:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Igen kérlekszépen, rajzos hosszúszőrű, ha érdekel kiváló vérvonalú is
2011. máj. 3. 22:16
 27/28 anonim ***** válasza:
Az én kutyám (és a szüleim kutyái is) kb 1,5-2 év után változtak komoly kutyákká. Addig túl fiatalok és játékosak voltak, és valóban mindenkinek örültek. Mára engedelmes, szófogadó, és roppant intelligens értelmes kutyákká fejlődtek, akikkel szó szerint valódi kommunikációt lehet folytatni! Egy dologra felhívom a figyelmed! Tartsd be, hogy te vagy a falkavezért, legyél nyugodt és határozott vele, akkor elfogadja az irányításod, és kitalálja a gondolataidat, valódi álomkuyus lesz belőle!
2011. máj. 4. 08:06
 28/28 A kérdező kommentje:
Oké:) ki próbálom nyugodt,kedves leszek vele mint mindig.
2011. máj. 4. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!