Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet még mit kezdeni?

Lehet még mit kezdeni?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves német juhász kutyám.Még nem lett jó házőrző még az idegennel is nagyon kedves.Vártam hátha jó házőrző lesz.Mit tegyek hogy jó házőrző legyen,vagy már nem lehet?
2011. máj. 3. 18:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én is egyedül csináltam, sosem mentem el kutya iskolába vagy kiképzőhöz. Én munkám eredménye, szerintem az az igazi...
2011. máj. 3. 19:12
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem általánosságban mondtam, mi is magunk képezzük a kutyákat a családban (bár főleg apum). Úgy ítéltem a kérdező válaszaiból, hogy talán szerencsésebb lenne külsős segítséget kérnie.
2011. máj. 3. 19:14
 13/28 anonim ***** válasza:
Ja, igen neki én is tanácsoltam a kutya sulit kezdetnek...
2011. máj. 3. 19:15
 14/28 anonim ***** válasza:
Eleve fiatal a kutyád még. Majd másfél éves kora körül alakul ki az ö-v hajlam igazán. Felnőtt is két évesen lesz. Ha nem mész iskolába, egy jó segéd otthon meg tudja csinálni a kutyát.
2011. máj. 3. 19:49
 15/28 anonim ***** válasza:

próbálkozhatsz ezzekkel, de eséjtelen

ez nem így megy járhatsz 10 évig is, akkor sem lesz semmi. jön majd a segéd és a kutya olyan vad lesz mint az álom. de ezt betörővel nem foglya metenni, mert nem hergeli majd fel. ez a kutya erre alkalmatlan.

2011. máj. 3. 19:52
 16/28 anonim ***** válasza:
Képzett kutyát nem kell hergelni, az engedély nélkül bejövő személyt, automatikusan támadással szereli le.
2011. máj. 3. 19:58
 17/28 anonim ***** válasza:

ja jó vicc

az én kutyám 10 hónapos. marha jó örző védőn, öl meg minden, mégse támadja az idegent, mert a természete nem olyan

2011. máj. 3. 20:13
 18/28 anonim ***** válasza:

ma 20:13

10 hónapostól mit vársz még?

Az iskolában remekül fogó kutya messze nem biztos, hogy a valódi helyzetben tudja, mit kell tennie.

2011. máj. 3. 20:23
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 3. 20:24
 20/28 anonim ***** válasza:
20:13 nagyon okos vagy! Az tényleg vicc, hogy a kutyád annyi idős és te már csodát vársz tőle... egyébként igen, az iskolában jól fogó kutya még nem minden, ezt háznál, a saját területén is rengeteget kell gyakorolni...mint ismerős terepen.
2011. máj. 3. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!